tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια για το τριήμερο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια τριήμερου διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ’ την 8, 9 και 10/7/2016 υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και το Δήμο Αλεξάνδρειας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε τα εξής:

Την 8-7-2016, την προσωρινή και κυλιόμενη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στο κάτωθι δημοτικό οδικό δίκτυο κατά τις ώρες από 19:30΄ λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης έως πέρατος αυτής και κατόπιν εκτίμησης - απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, ως εξής:

Επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, έμπροσθεν των γραφείων του συλλόγου ‘ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ’ από την συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και την συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα.

Επί της οδού Αριστοτέλους από την συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως και την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου

Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως και την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως και την συμβολή της με την οδό Γρηγ. Λαμπράκη.

Επί της οδού Γρηγ. Λαμπράκη από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως και την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Την 8, 9 & 10-7-2016 κρίνεται απαραίτητο και εφόσον απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες, ανάλογα με τον αριθμό προσέλευσης θεατών, η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και η απαγόρευση της στάσης και στάθμευση παντός είδους οχημάτων από ώρες 20:00 έως 24:00΄ και κατόπιν εκτίμησης -απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως και την συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη και επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Γεωργ. Βιζυηνού έως και την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69