tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Με στόχο την αντιμετώπιση της διακίνησης των εξαρτησιογόνων ουσιών, από αστυνομικούς την Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συλλήψεις:

Στις 19.09.2014 το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 346 γραμμαρίων, καθώς και

δύο αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους 1,5 μέτρου έκαστος, ξεριζωμένοι και επιμελώς κρυμμένοι στον αύλειο χώρο της οικίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Στις 19.09.2014 το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 17, 15 και 15 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων και
μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Επιπλέον, στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Στις 19.09.2014 το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 4,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69