tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζονται οι εργασίες αποχέτευσης και τα κυκλοφοριακά μέτρα στην Πατρίδα

astynomia

Στο πλαίσιο της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πατρίδας και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν δύο αγωγοί αποχέτευσης κάθετα ως προς τον άξονα του οδοστρώματος σε απόσταση 40 μέτρων μεταξύ τους.

Οι ανωτέρω εργασίες, κατά τις οποίες θα γίνει εκσκαφή τάφρου πλάτος 0,80μ. προκειμένου να τοποθετηθεί αγωγός αποχέτευσης, θα εκτελεστούν πρώτα στον ένα κλάδο κυκλοφορίας και εν συνεχεία στον άλλο, εξασφαλίζοντας εναπομείναν οδόστρωμα για την κυκλοφορία των οχημάτων πλάτους 5,50 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με την βοήθεια σημαιοφόρων και κατόπιν των υποδείξεων των πινακίδων που θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες. Οι ανωτέρω εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν καθημερινά από ώρα 07:00 έως 19:00.

Κατά την διάρκεια της νύκτας θα τοποθετείται σήμανση πάνω στα επιχωματωμένα τμήματα σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες, προς προειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την 27/09/2014 και θα ολοκληρωθούν έως την 30/09/2014, οπότε και θα παραδοθεί ο δρόμος στην αρχική του μορφή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69