tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βλάβη στα φρένα επικαλέστηκε ο οδηγός της νταλίκας

egnatia troxaio4

Βλάβη στα φρένα του φορτηγού επικαλέστηκε ο οδηγός της νταλίκας με βουλγαρικές πινακίδες που προκάλεσε το τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα στην Εγνατία οδό. Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20, ορισμένοι εξ αυτών σοβαρά.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ο 39χρονος οδηγός που αρχικά επιχείρησε να διαφύγει παίρνοντας μαζί του όλα τα έγγραφά του, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας και ανακρίνεται από τις αρχές, ενώ αύριο, Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως υποστήριξε, περίπου 20 χιλιόμετρα πριν το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, διαπίστωσε πρόβλημα στα φρένα του φορτηγού γι' αυτό δεν μπόρεσε να κόψει ταχύτητα όταν τού έγινε το σήμα. Οι πραγματογνωμόνες θα ελέγξουν όσα υποστήριξε ο επαγγελματίας οδηγός.

Να σημειωθεί επίσης ότι έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης των εργασιών.

«Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν» υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος.

«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα», δήλωσε από την πλευρά του συγκλονισμένος ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας Χρύσανθος Αθανασόπουλος αναφερόμενος στην τραγωδία της Εγνατίας Οδού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69