tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Κλείνει τμήμα της Ανοίξεως για εργασίες

astynomia

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την διάρκεια του έργου «Κατασκευή διάβασης πεζών από τσιμεντοκυβόλιθους στην οδό Ανοίξεως» από την Τρίτη 07-10-2014 έως και την Τρίτη 14-10-2014 επί της ενταύθα οδού Ανοίξεως (από το βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Εληάς στο πάρκο Εληάς).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Απαγορεύετε η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος στην ενταύθα οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Κωτουνίου έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς από την Τρίτη 07-10-2014 και έως πέρας των εργασιών, οι οποίες δεν δύναται να παραταθούν πέραν της Τρίτης 14-10-2014.

Προκειμένου ενημερώνονται οι οδηγοί οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ανοίξεως καθώς και Ανοίξεως και Μπιζανίου, καθότι η κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων καθίσταται αδύνατη πέραν της οδού Μπιζανίου.

Ακόμη, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης στην ενταύθα οδό Κωτουνίου, σχετική σήμανση πληροφόρησης θα τοποθετηθεί στη συμβολή οδών Ανοίξεως και Καρακωστή".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69