tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Διψήφιος αριθμός προστίμων για άσκοπες μετακινήσεις

Συνολικά 20  πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 2 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Κυριακή Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.270 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 45 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν στην Πιερία, 8 στην Πέλλα, 7 στο Κιλκίς, 5 στις Σέρρες και 2 στην Ημαθία, ενώ στη Χαλκιδική σημειώθηκαν 6. Από τις 45 παραβάσεις, οι 30 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, βεβαιώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 73 παραβάσεις, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν στην Ημαθία, 11 στην Πιερία και ισάριθμες στις Σέρρες, 10 στην Πέλλα, 7 στο Κιλκίς, ενώ στη Χαλκιδική καταγράφηκαν 14. Από τις 73 παραβάσεις, 64 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms και 9 για μετακίνηση πολιτών εκτός νομού.

Το Σάββατο

Συνολικά 23 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 9 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές το Σάββατο στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.336 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν στην Πέλλα, 9 στην Ημαθία και ισάριθμες στην Πιερία, 5 στις Σέρρες και 3 στο Κιλκίς, ενώ στη Χαλκιδική σημειώθηκε μία. Από τις 41 παραβάσεις που καταγράφηκαν στην Κεντρική Μακεδονία, οι 29 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, βεβαιώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 80 παραβάσεις, εκ των οποίων 23 αφορούσαν την Ημαθία, 17 το Κιλκίς, 15 την Πιερία, 12 τις Σέρρες και 2 την Πέλλα, ενώ στη Χαλκιδική καταγράφηκαν 11. Από τις 80 παραβάσεις, 74 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 5 για μετακίνηση πολιτών εκτός νομού και μία για μετακίνηση τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69