tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα στην καρκινοπαθή και την κόρη της

Νωρίτερα, σήμερα, σε καταγγελία προχώρησε κόρη καρκινοπαθούς που χρειάστηκε να μεταφέρει τη μητέρα της εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Όπως είπε η ίδια, όλα έγιναν κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, όπου και είχαν βρεθεί σε κλινική της πόλης για να γίνει η χημειοθεραπεία, όταν τους σταμάτησε η Τροχαία για να τους ελέγξει.

«Εμείς συνεργαζόμαστε από την αρχή με μια νοσηλειακή εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς του ασθενή. Σαν λευκό ταξί. Δεν χρειάζεται ασθενοφόρο. Χρειάζεται ένα όχημα ειδικά διαμορφωμένο για αναπηρικά καροτσάκια, καθώς η μητέρα μου είναι πάνω σε καροτσάκι. Καθώς επιστρέφαμε από την κλινική της Θεσσαλονίκης στη Βέροια, ήμασταν ο οδηγός, ο συνοδηγός ο οποίος είναι και τραυματιοφορέας, εγώ ως συνοδός στο πίσω κάθισμα και στο πίσω η μητέρα μου πάνω στο καροτσάκι» είπε η κόρη της καρκινοπαθούς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ίδια, στα διόδια των Μαλγάρων τούς σταμάτησε η Τροχαία για έλεγχο. «Μας είπε ‘είστε υπεράριθμοι, φέρτε μου τις ταυτότητές σας. ‘Η κυρία δεν έχει ταυτότητα, έχει βιβλιάριο, γιατί δεν έχει ταυτότητα’. Τέλος πάντων, μας λέει πως πρέπει να μας γράψει γιατί είμαστε υπεράριθμοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, οι δύο γυναίκες υπέβαλαν ένσταση την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στην αρμόδια υπηρεσία και το πρόστιμο διεγράφη.

Πηγή: https://seleo.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69