Ημαθία: 14 πρόστιμα για μάσκες και μετακινήσεις
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Συνολικά 9 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 5 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Παρασκευή στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ δεν σημειώθηκε καμία παράβαση για μη χρήση μάσκας.
Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7.643 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, από τις οποίες 5 εντοπίστηκαν στην Ημαθία και 4 στο Κιλκίς. Από τις 9 παραβάσεις, 6 αφορούσαν πεζούς.
Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 32 παραβάσεις, εκ των οποίων 10 καταγράφηκαν στη Χαλκιδική, 9 στην Ημαθία, 5 στην Πέλλα, 4 στην Πιερία, 3 στις Σέρρες και μία στο Κιλκίς. Όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms.