tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα χέρια της αστυνομίας διαρρήκτες που έδρασαν τον Μάιο - "Άνοιξαν" 8 σπίτια

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν τον περασμένο Μάιο σε οικίες στην Κεντρική Μακεδονία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 8 έως 29 Μαΐου 2021, ο προαναφερόμενος ημεδαπός ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, διέπραξαν:

  • 4 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Σερρών,
  • 3 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Ημαθίας,
  • 1 διάρρηξη οικίας στην Πέλλα.

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Επίσης, το ίδιο διάστημα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός οχήματος στην Πιερία, τις οποίες τοποθέτησαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.

Με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, προχθές (9 Ιουνίου 2021) πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη μία ημεδαπή γυναίκα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Επίσης στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που είχαν αφαιρέσει το Νοέμβριο του 2020 από οικία στην Θεσσαλονίκη, χρηματικό ποσό 65 ευρώ, μία χρυσή λίρα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των συνεργών του και να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69