tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην Βέροια

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε παρακείμενη οικοδομή στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την οδό Εδέσσης έως την συμβολή της με την οδό Κωτουνίου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Δευτέρα 19-07-2021 και κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 14:30΄ και από 17:00΄ έως και 20:00΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται:

 Το υπ’ αριθ. ΜΕ 45986 γερανοφόρο όχημα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ανωτέρω μεταφορά.

 Τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα εκτάκτου ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα  επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69