tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πατέρας και γιος από την Αλεξάνδρεια παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ στην Λάρισα

Δύο Ρομά, πατέρας και γιος, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς εξαπάτησαν 77χρονη, στην οποία συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ.

Οι δύο απατεώνες χθες το πρωί βρέθηκαν στο σπίτι της 77χρονης Λαρισαίας, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, όπου ο 52χρονος της συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- για να γίνει πειστικότερος φορούσε ένα μπουφάν που έμοιαζε με αυτά των υπαλλήλων της εταιρείας ηλεκτρισμού.

Είπε, λοιπόν, στην 77χρονη πως θα έπρεπε να εκτελέσει κάποιες εργασίες συντήρησης, λόγο για τον οποίο της ζήτησε να απομακρύνει χρήματα και χρυσαφικά που υποτίθεται θα κινδύνευαν σε περίπτωση βραχυκυκλώματος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Για να κάμψει μάλιστα τις αμφιβολίες της 77χρονης, ο 52χρονος επικοινώνησε στο κινητό του τηλέφωνο με συνεργό του, ο οποίος συστήθηκε στην ηλικιωμένη ως ο γιος της, λέγοντας χαρακτηριστικά «μάνα άσε τον άνθρωπο να μπει στο σπίτι». Όπως και έγινε με την 77χρονη να βγάζει στο μπαλκόνι την τσάντα της που περιείχε περί τα 13 ευρώ και χρυσαφικά. Τότε ο δράστης ζήτησε από τη Λαρισαία να μπει στο σπίτι ξανά και να συνδέσει μια ηλεκτρική συσκευή στην πρίζα, διάστημα κατά το οποίο ο δράστης άρπαξε την τσάντα και διέφυγε επιβιβαζόμενος στο αυτοκίνητο που τον ανέμενε ο 29χρονος γιος του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, αναζητώντας το αυτοκίνητο των δραστών, τους εντόπισαν στη νέα εθνική οδό και τους συνέλαβαν στα όρια των νομών Λάρισας και Πιερίας. Οι δύο Ρομά συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπή και για συνέργεια σε κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης. Να σημειωθεί πως ο 29χρονος βρέθηκε να οδηγεί χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης.

Πηγή: https://www.eleftheria.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69