tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στελέχη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφτηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και στήριξης οικογένειας (ΚΗΦ) της Πρωτοβουλίας για το Παιδί η κυρία Σοφία Γαϊτανίδου, Αστυνομική Υποδιεθυντής, Διευθυντής της Σχολής μετεκπαίδευσης-επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος και ο κύριος Βάϊος Γούναρης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Β΄ Υποδιευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, η Διευθύντρια της Δομής κ. Ολυμπία Πητσιάβα, ο Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Επικοινωνίας κ. Κοσμάς Παπαχρήστου και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μιλτιάδης Μελιόπουλος, που είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για το συντελούμενο σε αυτήν έργο και να αναφερθούν σε προβλήματα από την κοινωνική πραγματικότητα, κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επαναβεβαιώθηκε η καλή και εποικοδομητική συνεργασία που διακρίνει τις σχέσεις των δύο μερών.

Η κ. Γαϊτανίδου και ο κ. Γούναρης παρέδωσαν στο ΚΗΦ τρόφιμα και εφόδια, σε μία χειρονομία δηλωτική του πνεύματος των ημερών και του κοινωνικού προσώπου της ΕΛΑΣ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69