tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο τροχαία στην Εγνατία ανήμερα των Χριστουγέννων

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου 2021 στην Εγνατία Οδό ανάμεσα στο Νησέλι και τα ΣΕΑ Πλατάνου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση ανατράπηκε το ένα εκ των δύο οχημάτων και για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας. Οι πυροσβέστες έκοψαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μαζί με τμήμα της οροφής για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Οι δύο επιβαίνοντες του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκαν.

Η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό από το Νησέλι μέχρι το Κλειδί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη διακόπηκε μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το τροχαίο.

troxaio egnatia8

Τροχαίο και το πρωί στην Εγνατία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου 2021 στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ανάμεσα στο Νησέλι και τα ΣΕΑ Πλατάνου Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έσκασε το μπροστινό λάστιχο του οχήματος με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση στα προστατευτικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελαφρά τραυματίστηκε ένας από τους επιβαίνοντες του οχήματος και μεταφέρθηκε περισσότερο προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Πηγή: https://www.alexandreia-gidas.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69