tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

''Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου'' - Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι έχασαν το παιδί τους κατά τη διάρκεια βίαιης οπαδικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, Μελίνα, κάνει λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά των δολοφόνων του παιδιού της προκειμένου να έχουν επαφή μαζί της.

Μιλώντας στην τηλεόραση ALPHA και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, η μητέρα του Άλκη αναφέρθηκε στην επιστολή που έγραψε ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι και μέσω του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα, σκοπεύει να της την στείλει. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία επικοινωνία και ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση."Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική δικαιοσύνη" σημειώνει και τονίζει: "Να σταματήσει εδώ το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι".

"Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία", αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.

Το γράμμα το έδωσε στον δικηγόρο του, τον Απόστολο Λύτρα, προκειμένου να το παραδώσει στην οικογένεια του Άλκη.Ο δικηγόρος του 21χρονου σε δηλώσεις του είπε ότι η δολοφονία του Άλκη δεν έγινε με το δρεπάνι. "Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ, είναι ότι τα πράγματα έγιναν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής", ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος."Θα ήθελα πρώτα να απολογηθεί και μετά να σας μεταφέρω όσα πει. Δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, δεν έχει χτυπηθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει χτυπηθεί με άλλο μέσο.Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, αυτό το δρεπάνι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο" τόνισε ο Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του, υπογράμμισε ότι "είναι μετανιωμένος για το συμβάν" και ότι "ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού". "Όταν έρθει η ώρα, να αποδοθούν οι εύθυνες", πρόσθεσε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69