tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλεξάνδρεια: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε ανδρών για βίαια επεισόδια στο γήπεδο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 5 ημεδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Ειδικότερα, προχθές (3 Απριλίου 2022) το απόγευμα, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα σε περιοχή της Ημαθίας, τα παραπάνω άτομα τραυμάτισαν με σωματική βία, δύο ημεδαπούς άνδρες στις κερκίδες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της περιοχής και μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησαν.

Νωρίτερα, εντός του αγωνιστικού χώρου, σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας και του διαιτητή του αγώνα, που έλαβε τέλος μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας υποβλήθηκαν εγκλήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων ατόμων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69