tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας: θετικές εξελίξεις για το Τ.Α Νάουσας

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνάντησή του με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κων. Σκούμα, έμεινε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς έλαβε τη διαβεβαίωση για κονδύλια που ζήτησε να κατευθυνθούν σε απαραίτητες κτηριακές, τεχνικές εργασίες που απαιτούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Πρόκειται για επισκευές που αφορούν καταρχάς, στην στέγη του κτηρίου, η οποία χρήζει επιδιορθώσεων, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για λόγους  στεγανοποίησης. Επιπρόσθετα, εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την εξ υπαρχής κατασκευή ανελκυστήρα, τον οποίο στερείται το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, με αποτέλεσμα να καθίσταται πολύ δύσκολη η προσβασιμότητα σε όλους, ιδιαίτερα όμως σε ΑμΕΑ συμπολίτες μας.

Οι εξασφαλισμένοι πόροι θα κινητοποιηθούν άμεσα, κατόπιν της ολοκλήρωσης των σχετικών μελετών από το Δήμο Νάουσας, ενώ επίκεινται και εξωτερικές εργασίες, που αφορούν την ανανέωση του χρώματος της εξωτερικής πρόσοψης του κτηρίου. Κατά συνέπεια, εκτός από τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των υπηρετούντων και των πολιτών, θα αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα του κτηρίου.

Οι σχετικές επισκευές, μετά την πρωτοβουλία του Βουλευτή και τη συνάντηση με τον Αρχηγό, έχουν ήδη ενταχθεί στον προγραμματισμό της Διαχειριστικής και Τεχνικής Διεύθυνσης της Αστυνομίας, η οποία θα αναλάβει και την υλοποίηση των εργασιών.

Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό κ. Σκούμα για την επίσπευση των διαδικασιών της απονομής ενός αυτοκινήτου στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, ένα αίτημα για την υλοποίηση του οποίου ο Βουλευτής είχε προσπαθήσει πολύ, γνωρίζοντας τις επιτακτικές ανάγκες της Σχολής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69