tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε η 24η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, σε μία κατάμεστη από τα μέλη και Διοικητές υπηρεσιών αίθουσα, ενώ παρόντες ήταν και τίμησαν με την παρουσία τους την συνέλευση, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νταβούρας Αθανάσιος, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κουλιάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ Καραγιαννόπουλος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα. Τζατζανά Σταυρούλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. Αραμπατζής Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ Μουρατίδης Ιωάννης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ Κίτσιος Κωνσταντίνος.

Την Γ.Σ. επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό , ο βουλευτής Ημαθίας με τη Ν.Δ. κ. Μπαρτζώκας Αναστάσιος, ο βουλευτής Ημαθίας με τη Ν.Δ. κ Τσαβδαρίδης Λάζαρος , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ Χριστοδουλίδης Ασημάκης και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Βέροιας κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Διοικητής της Σ.Μ.Ε.Β.Ε. Αστυνομική Υποδιευθύντρια κα Γαϊτανίδου Σοφία καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ Καλογερόπουλος Ανδρέας. Στην Γ.Σ. αναγνώσθηκε επιστολή χαιρετισμού του Υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή με τη Ν.Δ. κ. Βεσυρόπουλου Αποστόλου ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι παρών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκαν και υπερψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ε.Α.Υ.Ν.Η. από τους κκ, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ Τσιλώνη Νικόλαο και τον ταμία της Ένωσης κ Κοπαλίδη Αγαθοκλή, ενώ επίσης παρουσιάστηκαν και υπερψηφίστηκαν οι αλλαγές των καταστατικών διατάξεων του καταστατικού της Ένωσης από την νομική σύμβουλο κα Δεληγιάννη Έλλη. Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η. κ. Μούρτης Απόστολος μίλησε εφ΄ όλης της ύλης για τις δράσεις της Ένωσης ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως η μέρα ήταν αφιερωμένη στους άνδρες στελέχη τη Διμοιρίας Υποστήριξης της ΔΑ Ημαθίας οι οποίοι ως πρώτοι επιχείρησαν το Μάρτιο του 2020 στον Έβρο.

Ο  Α΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νταβούρας Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς ανέβαλε την παρουσία του την τελευταία στιγμή στη ΓΣ ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόριος λόγω έκτακτης παρουσίας του στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή, κατά την ομιλία του παρουσίασε το νέο διεκδικητικό πλαίσιο του συνδικαλιστικού κινήματος. Επίσης κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ Καραγιαννόπουλος Δημήτριος ανέπτυξε οικονομικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας. Στη συνέχεια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στον κύριο ασφαλιστικό μας φορέα ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ. Αβριλιώνης Γεώργιος παρουσίασε όλες τις δράσεις του ταμείου καθώς και τους νέους στόχους .

Σε κλίμα συγκίνησης στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την Ένωση, τίτλοι Τιμής Ένεκεν στα στελέχη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας καθώς επέδειξαν εξαιρετικό θάρρος και ανδρεία όταν επιχείρησαν ως πρώτοι διμοιρία τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο κατά την προσπάθεια παράνομης εισβολής μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Επίσης απονεμήθηκαν έπαινοι και ένα συμβολικό δώρο στα τέκνα των συναδέρφων μας τα οποία επέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τα έτη 2020 και 2021.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69