tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαβδαρίδης: Ζήτημα τιμής και ενσυναίσθησης από την πλευρά της Πολιτείας η στήριξη και των τέκνων αστυνομικών που έμειναν ανάπηροι την ώρα του καθήκοντος

Να συμπεριλάβει ΚΑΙ τα τέκνα του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας που έχει μείνει ανάπηρο εν ώρα υπηρεσίας η πρόβλεψη του νομοσχεδίου της Κυβέρνησης της ΝΔ που επεκτείνει το δικαίωμα εισαγωγής στις σχολές αστυφυλάκων, χωρίς πανελλαδικές και καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισαγομένων στα υιοθετημένα από τη Βουλή τέκνα των οικογενειών του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Νομοσχεδίου για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων ο Αν. Γεν. Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας υπογράμμισε ότι θεωρεί μία τέτοια μέριμνα ζήτημα τιμής και ενσυναίσθησης από την πλευρά της Πολιτείας που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της θυσίας τους.

Χαιρετίζοντας τις σημαντικότατες ρυθμίσεις που, μέσω της ψηφιοποίησης, αποδεσμεύουν την Ελληνική Αστυνομία από τη διενέργεια επιδόσεων εγγράφων της ποινικής και πολιτικής δίκης ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο εξοικονομούνται δαπάνες, μειώνεται η γραφειοκρατία και η αλληλογραφία, απελευθερώνονται τουλάχιστον 1500 αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές προκειμένου να διατεθούν στην εκπλήρωση της κύριας αποστολής τους, απεμπλέκονται τα αστυνομικά τμήματα από το να ασχολούνται με τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής και στην πράξη απαλλάσσεται η Ελληνική Αστυνομία από καθήκοντα που ήταν ξένο σώμα με τον πραγματικό ρόλο της.

«Αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας ΔΕΝ είναι να αποτελεί αδικαιολόγητα τον σάκο του μποξ για την επαναστατική γυμναστική κάθε ιδεοληπτικού πικραμένου, ούτε τον μόνιμο δέκτη δήθεν ευθυνών από υποκριτικά οργισμένους αντιπολιτευτικούς χειροκροτητές της αταξίας που στο μυαλό τους δημιουργεί ευκαιρίες κοινωνικού διχασμού» επισήμανε ο Βουλευτής Ημαθίας.

Υπογράμμισε δε ότι στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, με την εγκληματικότητα να βρίσκει ολοένα και πιο νέους τρόπους να διαχέεται οριζόντια στην κοινωνία μας, η Κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται δίπλα στους Έλληνες Αστυνομικούς που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους καθημερινά για 1.000 ευρώ, ακούει τα δίκαια αιτήματά τους, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69