tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένα άτομο στην Ημαθία για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (28 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος μαζί με συνεργούς του, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, με πρόσχημα ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζονται επειγόντως χρήματα για να χειρουργηθεί.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μεθοδολογία προσπάθησαν χθες να εξαπατήσουν μία ηλικιωμένη γυναίκα και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησαν το τελευταίο δίμηνο 3 ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας και τους απέσπασαν συνολικά 20.750 ευρώ, 5 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.  

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69