tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ασφυκτικό θάνατο «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος - Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Το παιδί πέταξε στον ποταμό η ίδια του η μητέρα σύμφωνα με ομολογία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Οι αρχές μετά την ομολογία της μητέρας την συνέλαβαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Όπως μετάδωσε η ΕΡΤ το μεσημέρι η μητέρα θα ξεκινήσει από τη Νάουσα και να πάει στον εισαγγελέα, στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα ισχυρίζεται τώρα ότι δεν σκότωσε εκείνη το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε» φέρεται να λέει η 29χρονη.

Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Ο πατέρας ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη από τους αστυνομικούς. Του είπαν πως ομολόγησε και συνελήφθη η μητέρα του βρέφους.

Οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι και τα προβλήματα στη σχέση τους ήταν, όπως φαίνεται, έντονα. «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό το μωρό. Πάλευα για να αναγνωρίσω αυτό το παιδί, ήθελα να πάω να το κάνω αλλά δεν πρόλαβα. Ήθελα να κινηθώ και νομικά γιατί υπήρχε μία άρνηση από την μητέρα του και από την οικογένεια της. Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω» λέει στο newsit.

Όπως λέει, δεν το χωράει ο νους του αυτό που συνέβη. «Την έψαχναν αυτές τις μέρες και εγώ το έμαθα από την αστυνομία που με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Εκεί τα έμαθα όλα, δεν είχα καμία γνώση του τι γινόταν. Μακάρι να γνώριζα. Το δικό μου θέμα ήταν να ήταν υγιές το μωρό. Τελευταία φορά το είδα στις 2 Δεκεμβρίου που πήγα να το πάρω να το πάω στον παιδίατρο και αυτή μου είπε να φύγω, δεν με άφησε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69