tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πλουτάρχου στην Βέροιας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάσταση οδοστρώματος στο πλαίσιο προγενέστερης κατασκευής υπόγειας διάβασης δικτύου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε τα εξής:

Τον αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας επί της οδού Πλουτάρχου (πλησίον δ/σης με οδό Αρχιμήδη) στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Στρατού προς οδό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με α/α 3 τεχνική έκθεση. Σε αυτή την περίπτωση η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ από το εναπομείναν ρεύμα της οδού.

Τον αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας επί της οδού Πλουτάρχου (πλησίον δ/σης με οδό Αρχιμήδη) στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Θεσσαλονίκης προς Λ. Στρατού, σύμφωνα με α/α 3 τεχνική έκθεση. Σε αυτή την περίπτωση η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ από το εναπομείναν ρεύμα της οδού.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Τετάρτη 31-05-2023 από την 08:00 ́ έως την 13:30 ́ ώρα, εκτός αν υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία 
των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, κτλ.).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69