tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυξημένος ο αριθμός των φοιτητών στην σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας

Συνάντηση με το προσωπικό της σχολής Αστυφυλάκων, τους δύο υπεύθυνους στρατηγούς και τους εργαζόμενους στο έργο που γίνεται αυτή την στιγμή στα κτίρια της σχολής, είχε ο δήμαρχος Νάουσας συνοδευόμενος από τον πρώην υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο. 

"Από την συνάντηση προέκυψαν και άλλες θετικές ειδήσεις για τον Δήμο μας. Συγκεκριμένα, αυξάνεται ο αριθμός των φοιτητών που θα εισαχθούν φέτος στην σχολή σε 300. Οι ανάγκες είναι πολλές και θα εξαντλήσουμε την προσπάθεια μας για να φθάσουμε το επόμενο διάστημα στον μέγιστο αριθμό" σχολίασε ο κ. Καρανικόλας και πρόσθεσε:

"Οι εργασίες προχωράνε εντός του χρονοδιαγράμματος, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένα τεράστιο έργο υψηλών προδιαγραφών μέσα σε διάστημα 4 μηνών. Στόχος μας είναι, να γίνει η αστυνομική σχολή Νάουσας ένα πρότυπο σχολής για όλη την χώρα.

Αποδεικνύεται ακόμα μία φορά περίτρανα, ότι όταν οι μηχανές του Δήμου παίρνουν ξανά μπροστά, μόνο θετικές ειδήσεις μπορούμε να περιμένουμε. Στην οπτική της διοίκησης μας, η έλευση της σχολής στην Νάουσα είναι η πλέον θετική είδηση της περιόδου για την Ημαθία. Τα οφέλη θα είναι τεράστια για τον τόπο μας. Είναι λοιπόν αλήθεια, μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε ξανά φοιτητές στην Ημαθία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69