tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση για την προστασία θυμάτων “Victim Protection”

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 η εκπαιδευτική δράση με θέμα «CEPOL 52/2023 Victim Protection (Προστασία Θυμάτων)», η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση των Αρχών Επιβολής του Νόμου (CEPOL).

Πρόκειται για 4ήμερη εκπαίδευση, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικών Ζητημάτων και Αντιμετώπισης Ρατσισμού της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με το Αρμόδιο Εθνικό Τμήμα CEPOL και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω εκπαιδευτική δράση έλαβε χώρα το διάστημα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στη Βέροια Ημαθίας, με τη συμμετοχή συνολικά 29 στελεχών- εκπαιδευόμενων.

Εισηγητές της εκπαιδευτικής δράσης, ήταν στελέχη από Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες και Οργανισμούς, Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ρουμανίας, το Γραφείο της Συντονίστριας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δικαιώματα των θυμάτων (EC Coordinator for victims’ rights), το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODHIR) καθώς και από φορείς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.)

Σημειώνεται ότι, η συνολική χρηματοδότηση του εκπαιδευτικού προγράμματος εξασφαλίστηκε από πόρους της CEPOL, προοριζόμενους για την εκπαίδευση και επιμόρφωση στελεχών των Αρχών Επιβολής του Νόμου της Ε.Ε.

Την τελετή λήξης της εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βέροιας, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος.

Επιπλέον, παρέστησαν, ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ημαθίας, ο Δήμαρχος Βεροίας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εισηγητές της εκπαιδευτικής δράσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69