Ποιοι Ημαθιώτες αριστούχοι μαθητές βραβεύθηκαν από την Eurobank (φωτογραφίες)

Για 16η χρονιά η Eurobank βράβευσε τους αριστούχους μαθητές από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Στην σημερινή εκδήλωση βραβεύθηκαν 62 μαθητές από σχολεία των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς, οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύτηκε κι από το ποσό των 800 ευρώ που κατατέθηκε σε λογαριασμό του βραβευόμενου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βίντεο και την ιστορία του Σάκη Ηλιάδη, του μαθητή από την Μήλο, που βραβεύθηκε σε προηγούμενη εκδήλωση της Eurobank.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Τομέα Δικτύου καταστημάτων Μακεδονίας – Θράκης κ. Φίλιππος Τσούρμας, αντικαθιστώντας τον Επικεφαλή Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Μακεδονίας – Θράκης κ. Φώτη Μπακογιάννη, ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς εκ μέρους του Μητροπολίτη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Σοφιανίδης εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Καρακασίδης, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Μ. Σουμελίδου εκ μέρους της Διευθύντριας Β’θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο Διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θ. Μπαχαράκης και ο Οργανωτικός Συντονιστής Περιφερειακού Κέντρου Σχεδιασμού Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Ι. Σούλιος εκ μέρους του Υπουργείου.

Βραβεύθηκαν:

9 μαθητές από τον Ν. Ημαθίας

2 μαθητές από τον Ν. Γρεβενών

4 μαθητές από τον Ν. Καστοριάς

5 μαθητές από τον Ν. Κιλκίς

14 μαθητές από τον Ν. Κοζάνης

9 μαθητές από τον Ν. Πέλλας

13 μαθητές από τον Ν. Πιερίας

6 μαθητές από τον Ν. Φλώρινας

Οι αριστούχοι της Ημαθίας είναι οι εξής:

Κωνσταντίνα Αλμπανίδου, 5ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Χρυσούλα Βεσυροπούλου, 2ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Καλλιόπη Αικατερίνη Γιάντση, ΓΕΛ ΠΛΑΤΕΟΣ – ΚΟΡΥΦΗΣ

Ανθούλα Θεοχαροπούλου, ΓΕΛ ΜΕΛΙΚΗΣ

Φρειδερίκη Καρανικόλα, 4ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Καλλιόπη Κυριακή Μουσκευτάρα, 1ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δημήτρης Μπαρμπαρούσης, 2ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ

Αικατερίνη Πολιτίκου, 3ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ελένη Στόϊκου, 2ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παράλληλα με τα παιδιά βραβεύθηκαν και τα σχολεία των αριστούχων που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια. Βραβεύθηκαν τα: 3ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, 2ο ΓΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, 1ο ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ, 4ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, 1ο ΓΕΛ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ – ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 2ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ.