Υπηρεσίες ομορφιάς στο πρότυπο ιατρείο πλαστικής & επανορθωτικής χειρουργικής του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Ο Δρ. Αριστομένης Γιαννόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός διατηρεί πρότυπο ιατρείο πλαστικής & επανορθωτικής χειρουργικής στο κέντρο της Βέροιας. 

Το ιατρείο αναλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

  • Αισθητικής Χειρουργικής (Προσώπου, Στήθους, Σώματος)
  • Επανορθωτικής Χειρουργικής
  • Λιποαναρρόφησης – Λιπογλυπτικής
  • Αποτρίχωσης με Laser Alexandrite – Candela
  • Νήματα Προσώπου – Σώματος PDO
  • Εγχύσεις Botox
  • Βιολογικοί Παράγοντες (PRP – PRGF)
  • Μεσοθεραπεία Δέρματος

 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLAse του οίκου Candela laser corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα κατάλληλο για αποτρίχωση, ευαραγγείες κάτω άκρων χρώματος μπλέ (1.0 έως 3.0 mm) και γεροντικές κηλίδες άκρας χειρός, προσώπου κ.α.
Πρόκειται για σύστημα Laser τύπου Alexandrite long pulse (3 msec), με το μεγαλύτερο SPOTSIZE (6/8/10 mm) και το μοναδικό σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic cooling service) δια ψεκασμού κρυγενίου.

ΜΠΟΤΟΞ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι από τις γνωστότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης. Η κοσμητική χρήση του botox για τις ρυτίδες έκφρασης είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία.

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Το ενέσιμο lifting με νήματα PDO είναι 100% βιοαπορροφήσιμα νήματα. Ουσιαστικά σχηματίζουν ένα υποστηρικτό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου (αλλά και του σώματος) και αποτελεί μια απολύτως ασφαλή διαδικασία.

ΥΑΛΟΥΡΙΝΙΚΟ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

To υαλουρινικό είναι μια ουσία που υπάρχει και φυσιολογικά στην επιδερμίδα μας. Μετά την εφαρμογή του ενώνεται με το δικό μας υαλουρινικό οξύ και το ενισχύει αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο στο δέρμα μας και σβήνοντας τις ρυτίδες.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα συγκεκριμένο είδος θεραπείας. Η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων. Στην πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται για διαδικασίες όπως: βελτίωση της υφής του δέρματος, ρυτίδων τοπικού πάχους, ουλών, κυτταρίτιδας, τριχόπτωσης και διάφορες άλλες. Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι συνιστάται στο να εγχύονται με ενέσιμο τρόπο ουσίες στο μεσόδερμα, δηλαδή στο λίπος και το συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Αυξητική μαστού - Μειωτική μαστού - Ρινοπλαστική
Κοιλιοπλαστική - Face lift - Αυξητική γλουτού
Lift Μηρών και βραχίονων - Αποκατάσταση μαστού

ENVIRON_The art of creating beautiful skin

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Τα προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος Environ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν το δέρμα να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες από την μόλυνση του περιβάλλοντος, την αυξανόμενη ηλιακή ακτινοβολία, τη φτωχή διατροφή, το άγχος και το σύγχρονο τρόπο διαβίωσης. Το δέρμα χάνει τις απαραίτητες βιταμίνες λόγω των παραπάνω παραγόντων με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε στα τηλέφωνα 2331064177 & 6939005323 (υπεύθυνη ιατρείου κα. Αρετή Τομπουλίδου).

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πλαστικός Χειρουργός
Τσούπελη 10 (1ος όροφος), Βέροια
Τ. 2331064177