Ημερίδα στη Νάουσα διοργανώνει ο Σύλλογος Διαβητικών Ημαθίας

Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ, στα πλαίσια για την Παγκόσμία ημέρας εορτασμού του Σακχαρώδη Διαβήτη και στη προσπάθειά του να ενημερώνει και να εκπαιδεύει σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες γιατρούς τους διαβητικούς του Ν. Ημαθίας , διοργανώνει εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα στις 24 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή ώρα 11.00-11.30 μετρήσεις σακχάρου και 11.30 π.μ -13.00 π.μ έναρξη ομιλίας στην Αίθουσα Βέτλανς του πολυχώρου πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” στη Νάουσα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

ΘΕΜΑΤΑ: ομιλητές

• κ. Χ’’ιωαννίδης Λάζαρος ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΜΑ: «Σακχαρώδης διαβήτης-Νέα σύγχρονη πανδημία»

• κ. Αννέτα Κιανά ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΘΕΜΑ: «Διαβητική οφθαλμοπάθεια»

• Κουτρουλιάς Θεοφάνης ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΘΕΜΑ: Η Διατροφή - Η μια πλευρά του νομίσματος της αλλαγής τρόπου ζωής στο σακχαρώδη διαβήτη

Θα προλογίσει και θα επιμεληθεί της ομιλίας Ο κος Χ. Ιωαννίδης Λάζαρος – Διαβητολόγος & Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Ημαθίας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μελών μας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, μέσα από τη σωστή ενημέρωση για αυτή τη χρόνια πάθηση και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πασχόντων και των οικογενειών τους.