tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανανέωσε την χορηγία με την ROMA PIZZA ο Φίλιππος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την πασίγνωστη αλυσίδα εστίασης ROMA PIZZA. Η εν λόγω επιχείρηση στηρίζει με συνέπεια την ομάδα μας τα τελευταία 4 χρόνια, αναλαμβάνοντας τον τίτλο του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ και συνεισφέροντας τα μέγιστα στην σίτιση καλαθοσφαιριστών του ανδρικού μας τμήματος.

Στην ανακοίνωση ο Φίλιππος αναφέρει ακόμη: "Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο πόσο καθοριστική είναι η στήριξη των προσπαθειών μας από επιχειρηματίες του ήθους και της ιστορίας του κου Απόστολου Μπισιρίτσα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης στην πόλη της Βέροιας.

Σε μία περίοδο που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παλεύει με νύχια και με δόντια να επιβιώσει, τέτοιου είδους συνέργειες και σχέσεις εμπιστοσύνης, όπως αυτή που έχουμε αναπτύξει με τον κο Μπισιρίτσα και την οικογένεια της ROMA PIZZA εν γένει, είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Καλούμε λοιπόν για ακόμα μία φορά όλους τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που αποδεδειγμένα και διαχρονικά στέκονται στο πλευρό μας.

ROMA PIZZA, Μητροπόλεως 15, Βέροια, τηλ : 2331061515".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69