tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στο...νήμα ο ΑΟΚ

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, οι Ίκαροι Τρικάλων κατάφεραν στα τελευταία δευτερόλεπτα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, επί του ΑΟΚ Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με 69-68, με βολές του Στάνκοβιτς, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής μπάσκετ. Οι παίκτες του Δ.Μητσιάδη κατέθεσαν στο παρκέ όλες τους τις δυνάμεις απέναντι σε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Δεκάλεπτα: 21 – 18, 31-32, 53-53, 69-68

Ίκαροι ( Μητσιάδης): Μέξης 7, Φούντας Φ 10, Γκότσης 2,Αργύρης Ν , Μπαρμπαρούσης0, Χατζής 6, Τζούρβας 8, Θανασάρας,Αργύρης Σ 5, Στάνκοβιτς 8, Φούντας Γ 23, Θεοδώρου.

ΑΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρουμπούκης 5,Ουσουτζόγλου 4,σισμάνης 8, Γκανάς 8, Βλάχος 15, Μακρίδης 14, Λέφας 4, Γιαννουζάκος 10, Καπνάς, γιαννόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός.

Μητσιάδης: Αυτή είναι η Γ εθνική. Εμείς κάναμε το παιχνίδι θρίλερ. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, είμαστε στην αρχή ακόμα και μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Τα παιδιά πήρανε την νίκη μονοι τους και δύσκολα θα κερδίσει άλλη ομάδα εδώ.

Τούσας: Οι Ίκαροι διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Ολιγωρήσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα στα τελευταία λεπτά να μπούνε ζεστά στο ματς. Κρίμα γιατί έγινε σημαντική προσπάθεια από τα παιδιά. Ευελπιστώ να γίνει καλό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στους Ίκαρους και ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

πηγή: http://www.trikalaola.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69