tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ΑΟΚ την Κυριακή ο Φίλιππος - Γκίμας: "Δύσκολο ματς"

Με τον ΑΟΚ Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΘνικής (3ος όμιλος). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" στις 17:00.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε για το ματς και τόνισε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα έχει δυο ήττες στις λεπτομέρειες άλλα έχει παίκτες έμπειρους που παίζουν πολλά χρόνια στην κατηγορία και σίγουρα ξέρουν πως να ξεπερνούν τέτοιες καταστάσεις.

Κατά τα λοιπά είναι για μας ένα παιχνίδι όπως όλα με μόνη ιδιαιτερότητα ότι οι δυο ομάδες είναι απο την ίδια πόλη. Κι αυτό όμως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία φορά.

Δεν υπάρχει κάτι το ξεχωριστό εκτός εάν θέλουμε να ζούμε υποδυόμενοι τους σπουδαίους σε έναν φτωχό μίζερο μικρόκοσμο όπου νομίζουμε ότι όλοι ασχολούνται γύρω από δυο ομάδες Γ' εθνικής. Δεν είμαστε ούτε Άρης-ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός.

Επειδή νομίζω κάνεις από όλους μας δεν θέλει να αποτελέσει τον παλιάτσο ενός αυτοσχέδιου ανοργάνωτου τσίρκου θα ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ. Και θα ήταν ευχή μου να έλθουν στο γήπεδο συμπολίτες μας φίλοι του μπάσκετ κι όχι του κουτσομπολιού και του καφενείου.

Ασφαλώς και θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Όπως πάντα έχουμε πίστη και θέλουμε να προχωρήσουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69