tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμάχη Ερμή Λαγκαδά - Φιλίππου για Κοθρά

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον παίκτη του Φίλιππου Βέροιας, Ευθύμη Κοθρά, για προσβλητική συμπεριφορά προς τους συνοδούς και τους παίκτες του Ερμή, εξέδωσε η ομάδα του Λαγκαδά, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος αθλητής, ο οποίος μάλιστα είναι δημότης Λαγκαδά, για πολλοστή φορά δεν επέδειξε σεβασμό στην πόλη που τον φιλοξενεί.

Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΑΣ ΕΡΜΗ Λαγκαδά, «καταγγέλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας , Θέμη Κοθρά, ο οποίος στο μεταξύ μας αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας μας.

Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ανωτέρω επί πολλά έτη ζει στο Δήμο μας και συγχρωτίζεται στην πόλη μας και παρά ταύτα, όπως και στο παρελθόν έχει κάνει σε παλαιότερους αγώνες , δεν επέδειξε σεβασμό για την πόλη που τον «φιλοξενεί».

Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗ είναι η ομάδα του Λαγκαδά ,αυτόν εκπροσωπεί όταν αγωνίζεται και κάθε τέτοια συμπεριφορά στρέφεται ενάντια στο Λαγκαδά και την κοινωνία του. Πράγματι, θα θέλαμε να αποφύγουμε την εν λόγω ανακοίνωση, αλλά η συμπεριφορά αυτή τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενη και οφείλουμε να προασπίσουμε αυτό που εκπροσωπούμε, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο στην θέση μας οφείλει να κάνει.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε, ότι ακόμη και αν ορισμένοι θέλγονται, για προφανείς λόγους, από συμπεριφορές σαν την καταγγελλόμενη, η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας, τις αποκρούει και τις απομονώνει».

Η απάντηση του Φιλίππου

Άμεση ήταν η απάντηση του Φίλιππου στην ανακοίνωση του Ερμή, με την οποία η ομάδα του Λαγκαδά κατηγόρησε τον Ευθύμη Κοθρά για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Με δική τους ανακοίνωση, οι ιθύνοντες της Βέροιας υπερασπίστηκαν τον αρχηγό της ομάδας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά για την άλλη πλευρά πως... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ κατά του καλαθοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας Ευθύμη Κοθρά μετά το Σαββατιάτικο μεταξύ μας αγώνα.

Έχουμε την τύχη, μα πάνω απ’ όλα την τιμή, ο εν λόγω άνθρωπος και αθλητής να έχει περάσει 5 συνολικά χρόνια της μεγάλης μπασκετικής του καριέρας στην πόλη και στην ομάδα μας. Αυτό για το οποίο μπορούμε κατ’ ελάχιστον με πλήρη επίγνωση να εγγυηθούμε, εκτός της αναμφισβήτητης μπασκετικής του αξίας, είναι το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τα οποία εξάλλου είναι γνωστά διαχρονικά στο ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα.

Αναρωτιόμαστε άραγε, οι επιτελείς του Ερμή, η πόλη του Λαγκαδά και ο κόσμος του μπάσκετ γενικότερα, μπορούν να εγγυηθούν το ίδιο για κάποιους ανθρώπους (αθλητές, προπονητές, διοικούντες), που βρίσκονται τώρα ή έχουν περάσει κατά καιρούς από τις τάξεις της εν λόγω ομάδας;

Και μια συμβουλή προς τους ευρηματικούς και θρασύτατους συντάκτες της ανακοίνωσης : Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69