tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος προπονητής των Αετών Βέροιας ο Μάριος Γεωργιάδης

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μάριο Γεωργιάδη. Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ντάνη Τυριακίδη και σήμερα (23/1) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

"Για τους φίλους του μπάσκετ της περιοχής, ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί μία από τις πιο γνώριμες προσωπικότητες του χώρου, με σημαντικό βιογραφικό και μάλιστα με παρουσία σε πάγκους Εθνικών ομάδων.

Ξεκίνησε από τους Εφήβους αλλά και το Γυναικείο τμήμα του Φίλιππου Βέροιας και ακολούθησε η παρουσία του στην αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου άφησε σημαντικό έργο παρά το γεγονός πως ήταν η πρώτη του απόπειρα εκτός των συνόρων του Νομού.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, αποτέλεσε και την επιλογή της Ομοσπονδίας για τον πάγκο της Εθνικής Νεανίδων και αργότερα των Γυναικών και στο μεσοδιάστημα, πήρε μια “γεύση” από ανδρικές Εθνικές κατηγορίες, διατελώντας τεχνικός τόσο του ΦΟ Αριδαίας όσο και του Εδεσσαϊκού.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί έναν εκ των ιδρυτών του ΑΟΚ Βέροιας, που αποτέλεσε μακροπρόθεσμα τον δεύτερο μπασκετικό “πόλο” της Βέροιας και έφτασε τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός στα νέα του καθήκοντα, να αποτελέσει τον πυρήνα της νέας σελίδας των Αετών Βέροιας και η μακροημέρευση του να συνδυαστεί με τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου.

Να τονίσουμε τέλος, πως το τεχνικό επιτελείο παραμένει ως έχει, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημίας, ο οποίος θα αναλάβει το νέο project που θα έχει κάποιες σημαντικές εκπλήξεις όσον αφορά τη λειτουργία αλλά και τις μελλοντικές συνεργασίες" αναφέρει η ανακοίνωση των Αετών.

Μερικές φωτογραφίες από τη σημερινή πρώτη του προπόνηση :

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69