tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστροφή του Miljan Drekalovic στον Φίλιππο

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Miljan Drekalovic. Ο Σέρβος αθλητής είναι παλιός γνώριμος της ομάδας καθώς είχε αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα στην Α2 και τη σαιζόν 2019-20, μετρώντας 13,6 ppg και 5,6 rpg σε 20 συμμετοχές.

Ο «Μίκι» είναι 30 ετών (22/08/1991) και με ύψος 2.03 αγωνίζεται κυρίως στη θέση του PF, με κύριο χαρακτηριστικό του το πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Πέρσι, ξεκίνησε τη σαιζόν στην Α1 κατηγορία της Σλοβενίας με την Hopsi Polzela και την ολοκλήρωσε στην ιστορική ομάδα Radniski του Βελιγραδίου.

"Καλωσορίζουμε τον «Μίκι» εκ νέου στην πόλη και την ομάδα μας και του ευχόμαστε να ολοκληρώσει με υγεία τη μισοτελειωμένη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση πριν από 2 σαιζόν, καθώς τότε το πρωτάθλημα είχε διακοπεί άδοξα λόγω κορονοιού περίπου στα μέσα του δεύτερου γύρου.

Με την προσθήκη του Drekalovic η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον κύκλο των φετινών της μεταγραφών και είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη της Α2 Εθνικής Κατηγορίας το Σάββατο 16/10 στη Βέροια, αντιμετωπίζοντας στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου την πολύ φιλόδοξη ομάδα του Ψυχικού" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69