tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Αλέξη Κάτζο απέκτησε ο Φίλιππος

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξη Κάτζου. Ο ύψους 1.92m αθλητής είναι 21 ετών (γεννημένος στις 27/08/2001), αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και αγωνίζεται στη θέση του point guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Κόροιβου Αμαλιάδας, με το ανδρικό τμήμα του οποίου στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α2 και στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ταυτόχρονα, αγωνιζόταν με την U20 ομάδα του Υπερίωνα στη Β Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του ομίλου.

✅ Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε ως πρωτοετής με πλήρη υποτροφία στο NCAA με την ομάδα του Kansas Baker University, όμως λόγω κορονοϊού αναγκάστηκε να επιστρέψει στη χώρα μας για τη συνέχιση των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη.

✅ Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αίαντα Ευόσμου, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Β Εθνική, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Α2. Σε 25 αγώνες σημείωσε 125 πόντους (με ρεκόρ βραδιάς του τους 16 πόντους την 22η αγωνιστική).

Ο Αλέξης βρισκόταν σταθερά τα τελευταία χρόνια στην 20αδα της προεπιλογής των Εθνικών ομάδων U15, U16 και U18. Με την Εθνική Εφήβων μάλιστα έχει αγωνιστεί σε 2 φιλικούς αγώνες τον Ιούλιο του 2019.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69