Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις 16/6 ξεκινά το 3ο «Veria Basketball Camp» με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Veria Basketball Camp 2017» ξεκίνησε! Το κορυφαίο μπασκετικό camp ετοιμάζεται να υποδεχτεί παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους προπονητές και να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ!

Το «Veria Basketball Camp 2017» διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη πόλη της Βέροιας από τον πρώην επαγγελματία διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Bέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του Α.Ο.Κ Βέροιας.

Το «Veria Basketball Camp 2017» θα διεξαχθεί στα γήπεδα μπάσκετ του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και «Άρης Γεωργιάδης» από τις 16/6 έως τις 20/6 και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν αγόρια και κορίτσια από 6-17 ετών.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής και οι συνεργάτες του δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα νεαρά παιδιά να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Το πρόγραμμα του «Veria Basketball Camp 2017» καθώς και λεπτομέρειες για την λειτουργία του θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τις επόμενες ημέρες από τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2017» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα ΛΑΟΣ, ΑΚΟΥ 99.6, Sportorama.gr, pliroforiodotis.gr, Ράδιο Ημαθία 97.3, basketplus.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69