Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον ΑΟΚ για το εφηβικό πρωτάθλημα ο Φίλιππος

Με νίκη συνέχισαν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα εφήβων οι έφηβοι του Φιλίππου επικρατώντας του AOK Βέροιας με 46-58 στο παιχνίδι που διεξήχθη χθές (30/10) στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας". Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χρήστου Μπλατσιώτη που στηρίχτηκε στην πολύ καλή άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 36-31 όμως στην επανάληψη παίζοντας πολύ καλή άμυνα, που ήταν η βάση για την ανατροπή, και έχοντας σημαντική βοήθεια για πρώτη φορά φέτος (λόγω της συμμετοχής τους στην ανδρική ομάδα) των Μόρα και Τσεσμετζίδη επικράτησε στο τέλος με σκορ 46-58.

Ετσι ο Φίλιππος παρέμεινε αήττητος και περιμένει τώρα την Κυριακή σαν γηπεδούχος την ομάδα του Άσπρου.

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης) : Δελιοπουλος 2, Φραντζής, Καραθανασης 9(1), Βοργιαζιδης 14, Μεταξας, Γαβρηιλίδης, Ντόκας, Δημάκας, Ορφανίδης, Χατζηλαμπρινος 13, Γκιτκος 2, Γεωργαλής 6(2)

Φίλιππος Βέροιας (Μπλατσίωτης-Κουρουζίδης) : Καρμάτης 10(2), Ζαμπακας, Χόργος 10(1), Κανακάρης 5, Λαζοπουλος, Μπιζάκης 7, Μόρας 17, Κοτσιδης 1, Κοκκινιδης 1, Τριανταφυλλίδης, Αλμπανίδης 2, Τσεσμετζίδης 5 Δάμτσιος, Γεγετσίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69