Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή λήξης στα ηλικιακά τμήματα του Φιλίππου

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, με φόντο την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Β’ Εθνική, έκλεισε για το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας. Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε χθες στο ανοικτό γήπεδο της Εληάς «Άρης Γεωργιάδης». Αν και ο καιρός στην αρχή δεν ήταν ο κατάλληλος, τελικά έκανε «το κέφι» των διοργανωτών και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Στην δίωρη εκδήλωση τα παιδιά της ακαδημίας έπαιξαν και διασκέδασαν υπό το βλέμμα των γονέων ενώ οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών κέρδισαν πλούσια δώρα από τις χορηγούς εταιρείες Οπτικά LIOLIOS, SPORTS CENTER και BENETTON.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Δημήτρης Γκίμας προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους γονείς που για μια ακόμη φορά στήριξαν το σύλλογο ενώ μεταξύ άλλων, είπε: «Η χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και συμβολή στη συλλογική αυτή προσπάθεια για όλα αυτά τα χρόνια. Τα πιο θερμά όμως συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές μας, Μπλατσιώτης Χρήστος, Λευκόπουλος Μανώλης, Κουρουζίδης Χριστόφορος, Ντίκας Θωμάς, Κανελλίδης Νίνο και Μπογδαμπεϊδης Γιώργος οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη μεταφορά γνώσεων και εμπειριών στα παιδιά.»

Τέλος ο Δημήτρης Γκίμας αναφέρθηκε ότι το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου από την νέα σεζόν θα εντάξει τις τάξεις του νέες δραστηριότητες που θα αφορούν τόσο τους μικρούς αθλητές αλλά και τους γονείς, εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσωπο, εκδρομές για παρακολούθηση αγώνων μεγάλων κατηγοριών, πράγματα τα οποία θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός τίμησε τον διαιτητή Θεόφιλο Παπαδόπουλο για την συμβολή του στο χώρο του μπάσκετ απονέμοντας του αναμνηστικό κύπελλο. Ο κος Παπαδόπολος σε σύντομο χαιρετισμό του είπε : "Το να είσαι διαιτητής είναι δύσκολο. Ειδικά διαιτητής καλαθοσφαίρισης, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, σύμφωνα με τον βαθμό δυσκολίας μετά το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Γίνονται λάθη. Γι αυτό το λόγο συνεχώς οι αγώνες βιντεοσκοπούνται, αναλύονται και οι διαιτητές εκπαιδεύονται ωστε να είναι όσο πιο αντικειμενικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τους. Ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε σήμερα"

Αναλυτικά οι νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια :

νοκ-αουτ

2000 -2001 2002 - 2003 Παγάνης Πρόδρομος

2002 κορίτσια Λεμονή Δήμητρα

2004 Πολυμένης Χρήστος

2005 Πιπεράκης Μάνος

2006 Ζησιός Άρης

2007 Μανωλοπούλου Ανθή

2008 Γιώργος Κυρατζής, Μπλατσιώτης Αντώνης

2009 Βασίλης Αμπρικίδης, Παπαδόπουλος Δημήτρης

2010 – 2011 – 2012 Χρήστος Βρακόπουλος, Γιάννης Κάργατζης

και στον μικρότερο αθλητή της ακαδημίας Θανάση Κελεπούρη. Τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά σε όλους τους αθλητες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69