Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Δημήτρη Ιτούδη ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του 5ου VERIA BASKETBALL CAMP

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα (22/6) στο ανοικτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης», η πρώτη περίοδος του 5ου Veria Basketball Camp. Τόσο οι διοργανωτές όσο και τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν, δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την εμπειρία που έζησαν το πενθήμερο 18-22 Ιουνίου.

Επίσημος προσκεκλημένος στην τελετή λήξης ο πρωταθλητής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τις αμέτρητες προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό. Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Βέροιας κος Κωσταντίνος Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Διαμάντης Στέργιος, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κα Αθανασία Γιαμουστάρη, και η υποψήφια βουλευτής κα Νίκη Καρατζιούλα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης το Κώστας Τσαρτσαρής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους ενώ ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Veria Basketball Camp. «Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε. Φέτος ενσωματώθηκαν αρκετά νέα πράγματα στο πρόγραμμα του camp. Νομίζω ότι τα παιδιά το διασκέδασαν περισσότερο από κάθε φορά. Το ίδιο κι εμείς. Στόχος μας όπως έχουμε αναφέρει είναι τα παιδιά να περνάνε καλά, να κάνουν καινούργιες φιλίες και να αποκτούν αγωνιστικές σκέψεις πάνω στο μπάσκετ και εικόνες που θα θυμούνται για χρόνια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές οι οποίοι επιτελούν παράλληλα και το έργο του παιδαγωγού.»

Ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης στη συνέχεια πήρε το λόγο : «Πριν από 5 χρόνια ο Κώστας Τσαρτσαρής μας πρότεινε κάτι το οποίο μας φάνηκε ενδιαφέρον. Αυτό που είδαμε όμως στα 5 χρόνια αυτά, είναι ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα παιδιά της περιοχής μας. Στηρίζουμε τον αθλητισμό σε όλες του τις μορφές. Ο Κώστας πέτυχε σε αυτά τα πέντε χρόνια να φέρει πολλά παιδιά στον αθλητισμό, στον χώρο του μπάσκετ που σε αυτά τα δύσκολα χρόνια είναι μια όαση. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε του προσπάθεια.»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον σύντομο χαιρετισμό του είπε : «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βρίσκομαι στη Βέροια και δίπλα στον Κώστα Τσαρτσαρή. Να συγχαρώ τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο camp και εμπιστεύονται τους προπονητές. Εύχομαι στα παιδιά από τις κερκίδες να βρεθούν μέσα στο γήπεδο και να πλαισιώσουν τις εθνικές ομάδες αλλά ουσιαστικά να γίνουν οι επόμενοι φίλαθλοι, οι υγιείς φίλαθλοι του αθλήματος. Αυτούς θέλουμε. Μεγάλωσα και έπαιξα μπάσκετ σε χωμάτινα γήπεδα. Δεν ήμουν επιπέδου Τσαρτσαρή για να παίξω μπάσκετ όμως ήθελα να διδάξω, να μεταδώσω αρχές στα παιδιά όπως και εγώ μέσα από την εξέλιξη μου διδάχθηκα πολλά. Σας ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκληση.»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής εκ μέρους του Veria Basketball Camp παρέδωσε στον Δημήτρη Ιτούδη συμβολικό δώρο με τοπικά προϊόντα της περιοχής. Ο Δήμαρχος Βέροιας και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας παρέδωσαν στον κο Ιτούδη ένα ενθύμιο από την Βεργίνα, ώστε να μεταφέρει μήνυμα στη Μόσχα ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική όπως χαρακτηριστικά είπε καθώς και ένα βιβλίο για την πόλη της Βέροιας. Στην συνέχεια ο κος Ιτούδης δέχθηκε δώρα από τους κο Λαζό Ηλία εκ μέρους του Φιλίππου Βέροιας Μπάσκετ, τον κο Σίμο Γαβριηλίδη εκ μέρους των Αετών Βέροιας και του κου Πέτρου Χριστοφορίδη εκ μέρους του ΑΟΚ Βέροιας.

Ακολούθησε κλήρωση πλούσιων δώρων από τους χορηγούς SENCOR και ΟΠΤΙΚΑ LIOLIOS

Οι νικητές είναι :

SENCOR :

Τσαμήτρος Ακύλας

Δερβίσης Δημήτρης

Ταπάντζης Αλέξανδρος

Βώττας Νάσος

ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ :

Πετρόπουλος Παύλος

Γιαννακοβίτης Γιώργος

Καδόγλου Παρασκευάς

Αθανασίου Νικόλαος

Θεοδωρόπουλος Γιώργος

Ιατρού Γιώργος

Πιστοφίδης Τάσος

Ναστούλας Γιώργος

Ο Τσαχουρίδης Άγγελος κέρδισε ένα βιβλίο με την βιογραφία του Drazen Petrovic

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69