Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χάρης Χρυσάφης, ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημιών των Αετών Βέροιας!

Νέα δεδομένα από σήμερα στην Ακαδημία των Αετών Βέροιας! Η διοίκηση της ομάδας, αναλογιζόμενη την προσφορά στο σύλλογο αλλά και την αγαστή συνεργασία στο παρελθόν, ανακοινώνει πως Υπεύθυνος Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Χάρης Χρυσάφης.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας και από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα αναλάβει εν λευκώ τα τμήματα υποδομής και θα δημιουργήσει το δικό του team με στόχο τη συγκρότηση και την οργάνωση μέσα από ένα συγκεκριμένο πενταετές project.

Το εν λόγω οργανόγραμμα έχει ήδη συζητηθεί και έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση, το οποίο και θα αναλυθεί σύντομα σε τεχνικό επιτελείο και γονείς των αθλητών της Ακαδημίας, έχοντας ως απώτερο στόχο τη λειτουργία της Ακαδημίας στα πρότυπα ομάδων που έχουν φτάσει πλέον σε ένα επίπεδο τέτοιο που λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς τη “συνδρομή” ή την άμεση σχέση με το ανδρικό τμήμα.

Για το λόγο αυτό, σύντομα θα ανακοινωθούν μία σειρά από επισκέψεις σε Ακαδημίες ανά την Ελλάδα, από τις οποίες (ευελπιστούμε) να προκύψουν και συνεργασίες, αντλώντας έτσι τεχνογνωσία και εμπειρίες που θα μεταλαμπαδευτούν στους Αετούς.

Ο μέχρι πρότινος Υπεύθυνος Ακαδημίας, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας για την άριστη συνεργασία, που βεβαίως δεν ολοκληρώνεται εδώ αλλά θα συνεχιστεί από ένα διαφορετικό πλέον μετερίζι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69