tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα αποτελέσματα του τουρνουά "Νοσταλγία"

basket

Τετάρτη 20 Μαΐου και τα καλάθια μάτωσαν στο κλειστό γήπεδο του Μακροχωρίου με τρεις αγώνες του τουρνουά ! Σαν πρωτο πιάτο είχαμε ντέρμπι νεοφώτιστων στο τουρνουά όπου είχαμε νικητή με "ζωώδη" ένστικτα ... Πάνθηρες 51 - Ambe Lale 30. Εκτός απο το να πιάνει στον ύπνο τους κακοποιούς πιάνει στον ύπνο και τις αντίπαλες άμυνες , Βασιλης Τζιουρτζιας λοιπόν κάνοντας double double και με 2 κοψίματα οδήγησε τους πάνθηρες στην νίκη. Πολύ καλοί επίσης και οι Κωστουλης και Ανδρεου απο τους νικητές . Ενας Βυζας δεν ήταν αρκετός για τους ηττημένους που δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και χάνουν τις οποίες ελπίδες για την προνομιούχο τεταρτη θέση του ομίλου .

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Κωστουλης 10, Τζιουρτζιας 17, Ανδρεου 10(1), Τσαπραντζης, Δαμτσιος, Μουρτης 5(1), Καραμιχος 6, Πασχαλιδης 3(1).

AMBE LALE: Μπιτιβανος , Μπουλασικης 2, Βυζας 10(1), Δεληφωτης 5, Μωυσιαδης , Θεοδωρίδης 2, Μπέκας 3, Νικολαιδης 6, Βασιλειαδης 2.

Κυρίως πιάτο της ημέρας ενα ντέρμπι του Α ομίλου το οποίο κατέληξε σε έν μέρη εύκολη επικράτηση των πρόπερσινων πρωταθλητών , Παρταλια 89 - Bad Boys 65.

Για τα Παρταλια τα λόγια ειναι περιττά , στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος ο φοβερός και τρομερός Τσακίρης έδωσε το << νίτρο >> στο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και του τουρνουά. Η απουσία του Εμμανουηλίδη καλύφθηκε επάξια απο τους Κωστογλιδη , Κασαπη και επήλθε η επικράτηση μετα το πρωτο μισό του αγώνα .

Δυο διαφορετικά τελείως ημίχρονα για τους Bad boys ! Ενα τρομερό πρωτο ημίχρονο με τους έμπειρους ,όχι μονο στην ασφάλεια ζωής αλλα και στην ασφάλεια της περιοχής του καλαθιού , αδελφούς Πολυμερη και έναν Κώστα Στικα ψυχρό( σαν αριστος ψυκτικός ) εκτελεστή με 3 τρίποντα να κρατάνε σε απόλυτο ρυθμό ντέρμπι τον αγώνα ! ( ημίχρονο 36-36) . Και ενα δεύτερο ημίχρονο καταστροφικό που ούτε οι ίδιοι οι νικητές θα μπορούσαν να φανταστούν την καθίζηση της άμυνας των αντιπάλων τους. Ο Καλιορας πάλευε μόνος του και να σημειωθεί ότι έχασαν και μια κολώνα της ρακέτας (Τσιριμπακας) απο τραυματισμό μόλις στο πρωτο δεκάλεπτο .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 16, Κωστογλιδης 20(1), Δούμας 10(2), Γεωργοπουλος 8, Τσακίρης 27, Ζιγρας 7.

BAD BOYS: Δουλαλας 13, Γώγος 4, Δομουντζης 4, Καλιορας 19(3), Στικας 12(4), Λιακοπουλος (7), Τσιριμπακας 2, Τσακιρογλου 2, Πολυμερης Β. Πολυμερης Στ.

Επιδόρπιο της ημέρας η εύκολη επικράτηση των Ατλας απέναντι στα Παιχτρονια που προσπάθησαν αλλα άντεξαν ενα δεκάλεπτο , Παιχτρονια 49 - Ατλας 75.

Με τον βιονικό Σιασιο να οργανώνει , τον εκτελεστή Κοτζιαμπαση να σκοράρει , κι τον Κλωναρα να μαζεύει κάθε ριμπάουντ και να τιμωρεί τους αντιπάλους , καθάρισε ενα ακόμα εύκολο ματς ο Δωρης και η παρέα του.

Απο τα Παιχτρονια ο Μπασιας έκανε φιλότιμες προσπάθειες , οι Σαράφης Τσιγαρας και Αποστολου προσπάθησαν αλλα η πληρότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν εμφανής .

ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ : Ποζιαδης , Αποστολου 8, Τσιγκογιαννης , Μπασιας 18, Κοσμιδης 5, Σαράφης 8, Τσιγαρας 8, Λαμπαουνας 2.

ΑΤΛΑΣ: Παπαγιαννης 8, Σιασιος 13, Κοτζαμπασης 22, Κλωναρας 14, Καραθανασης 6, Μπογδαμπειδης 2, Στογιάννος 4, Τουφας 2, Κοζας 4, Καταγιαννοπουλος.

Την Πέμπτη

Ενας αγώνας και μοναδικός την Πέμπτη 21-5 αποδεικνύοντας οτι φέτος τα παιχνίδια του Β ομίλου δεν ειναι για καρδιακούς , Μορφες 60 Νότα Νοτε 58.
Συνήθως ξεκινάμε απο τους νικητές αλλα σήμερα θα πάμε ανάποδα , Νοτα Νοτε λοιπόν και το live ξεκίνησε και τα είχε όλα ! Πιτουλια και Κορυτσαίο να "σερβίρουν" ασίστ , Ουγγρινη και Κωστογλιδη σόλο φωνές να ξεσηκώνουν την κερκίδα και δυστυχώς στραβοπατήματα με τραυματισμούς στην πίστα .

Απίστευτοι Κορυτσαίος και Ουγγρινης μέχρι να σιγήσουν ο πρώτος απο τραυματισμό και ο δεύτερος απο 5ο φάουλ και ενας Κωστογλιδης που κέρδισε όλες τις μάχες στα καλάθια . Αν δεν έμενε η ομάδα στο τέλος με 4 και 3 !! Παίκτες λόγω φάουλ μπορεί το live της Πέμπτης να είχε στεφθεί υπό απόλυτη επιτυχία .

Μορφες αγνώριστες απο τα πρώτα 2 παιχνίδια του τουρνουά , πάλευαν να συμμαζέψουν την διαφορά στο πρωτο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να μην χάσουν ! Η αμυνα που ήταν σήμα κατατεθέν της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτε αυτό που είχαμε δει ως τωρα . Ο Ιωσηφιδης πάλεψε , ο Εορτάζων Σκουμποπουλος ακολούθησε κι μαζί με τον Τριγωνη έσωσαν την μπουγάδα και τις Μορφες απο μια ήττα που θα έβαζαν φωτιά στην βαθμολογία του ομίλου .

ΜΟΡΦΕΣ: Κωτιαδης, Τόκας, Σκουμποπουλος 8(1), Τριγωνης 11, Μαυροπουλος , Κουλης 1, Τζιουμακης 2, Τζεκος , Ιωσηφιδης 31(1), Χατζηκυριακίδης 7.

ΝΟΤΑ ΝΟΤΕ: Λιωτος , Πιτουλιας 1, Μαυροματίδης 4, Μαυροματίδης , Κορυτσαίος 11(2), Κωστογλιδης 19, Ουγγρινης 23(2).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69