tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα έτοιμα για το καμπ μπάσκετ του Κώστα Τσαρτσαρή

basket

Για πρώτη φορά στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί camp καλαθοσφαίρισης με την ονομασία «Veria Basketball Camp 2015» που διοργανώνουν ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνεργασία με τον Μανώλη Παπαμακάριο, το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας και τον Δήμο Βέροιας από 16 έως 21 Ιουνίου 2015. Στο camp αυτό αγόρια και κορίτσια ηλικίας, από 6 έως 17 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και όχι μόνο από επαγγελματίες του είδους.

Λεπτομέρειες για τη έναρξη, λειτουργία και τις εγγραφές στο «Veria Basketball Camp 2015» θα δοθούν στη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 27 Μαϊου στις 11:00 στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας, όπου ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μανώλης Παπαμακάριος και οι συνεργάτες τους θα παρουσιάσουν το πλάνο τους για το camp.

Περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp 2015 στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

Μέγας Χορηγός: MIKEL Cafe

Χορηγοί: ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΓΙΑΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ, UNITED COLORS OF BENETTON Βέροια, SISLEY Βέροια, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, POETRY Gallery Coffee, Café LOUNGE, Café McOza, Artizan, Eκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΙΛΟΣ, Χαλβάς Κανδύλα, Αλεξίου Τάκης, Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΓΩΝΟ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sportorama.gr, Pliroforiodotis.gr, laos-epea.gr, veriotis.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69