tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά, βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών

basket

Τελείωσαν τα προκριματικά του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και ήρθε η ώρα για το κυρίως μενού . Προημιτελική φάση με 3 αγώνες το σαβκο, καθώς ο πρώτος στην σειρά αγώνας , ανάμεσα στις Μορφες και τα Παιχτρονια δεν έγινε λόγω αδυναμίας των δεύτερων να κατεβάσουν 5αδα.

Ενας αγώνας το Σαββατο που έκανε για δυο ! Οι φιναλίστ πρόπερσι του τουρνουά Bad Boys έχασαν απο τους αντίπροπερσι φιναλίστ Texas Losers σε ενα συναρπαστικό παιχνίδι με σκορ 44 - 52 .

Texas Winners λοιπόν και όχι Losers όπως λεει το ονομα τους . Χωρίς να ανεβάσουν στροφές καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη και στην νευρικότητα με τα πολλα λάθη , οι Τεξανοι βγήκαν νικητές . Για τον Παντση τα λόγια ειναι περιττά , κερνούσε καλάθια στους αντιπάλους σαν να ήταν σφηνακια , μάζεψε ριμπάουντ , έτρεξε την ομάδα του και με τον αρχηγό του ΠισΤολη Μπιζετα έριξαν τους τίτλους τέλους . Τρομερός και μαχητικός για μια ακόμα φορα και ο Μανουρας.

Τα κακά παιδια προδόθηκαν απο τις απουσίες τους ! Με 4 σημαντικές απουσίες σε ενα τόσο δύσκολο ματς , πάλεψαν έτρεξαν αλλα δεν τα κατάφεραν .

Ενας Λιακοπουλος που έπαιζε για δυο , σκόραρε στην επίθεση , μάζευε τα σκουπίδια στην αμυνα , έβγαζε αιφνιδιασμούς μαζί με τον σταθερο σκόρερ Δουλαλα προσπάθησαν αλλα υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους οταν επήλθε η κούραση. Αποχαιρετούν τον θεσμό σε μια φάση πρωτόγνωρη για αυτούς δείχνοντας το ποσό μεγάλη ομάδα ειναι .

Bad Boys : Πολυμερης 4, Δουλαλας 20(1), Δομουτζης 4, Λιακοπουλος 9(1), Στικας 5, Γώγος 2, Μπακαλιδης .

Texas Losers : Παντσης 27(5), Μπιζετας 10(1), Σαββαιδης 6, Μανουρας 4, Νταφος 4, Αθανασίου 1, Πυρκας , Γαϊτανίδης .

Δυο παιχνίδια των προημιτελικών την Κυριακή , όπου ξεκαθάρισαν τα ζευγάρια για τους 2 αγώνες των Ημιτελικών της Τετάρτης .

Οι τρομεροί Άτλαντες απέδειξαν για μια ακόμα φορα , το οτι βγήκαν πρώτοι στον Α Όμιλο , μονο απο τύχη δεν έγινε . Μαχητικοί παιζοντας πολυ καλό μπασκετ οι Νοτα Νοτε ηττήθηκαν με σκορ 58- 68.

Καλός παίκτης αλλα ακόμα καλύτερος προπονητής , ο Καραθανασης οδήγησε την ομάδα του στην τετράδα του θεσμού . Ο Σιασιος έδωσε την ώθηση , ο Κοτζαμπασης σκόραρε και οι Τουφας Κλωναρας πυροβολούσαν απο το ζωγραφιστό . Η σιδερένια αμυνα τους όμως ήταν το κυρίως όπλο που τους οδήγησε στην επικράτηση και τούτου φύλλο .

Νοτα Νοτε και ενα live που έφτασε στο τέλος του . Και τα είχε όλα , σκορ θέαμα και θεατές να ζητωκραυγάζουν . Για ενα ακόμα παιχνίδι ο Ουγγρινης έβαλε τα καλα του , με μπροστάρη τον αρχηγό της ομάδας Πιτουλια που έκανε το καλύτερο εφετεινο του παιχνίδι , δημιούργησαν , πάλεψαν αλλα δυστυχώς ηττήθηκαν . Αποχαιρετούν τον θεσμό με πολυ καλα παιχνίδια στο ενεργητικό τους και με πολλούς θαυμαστές στην κερκίδα .

Νοτα Νοτε : Λιολιος , Πιτουλιας 12, Μαυροματίδης Ν, Μαυροματίδης Γ, Κομνης 2, Κορυτσαιος 8, Κωστογλιδης 9, Ταιπλιαδης , Ουγγρινης 24.

Ατλας : Σιστακος 6, Στογιάννος , Καραθανασης , Παπαγιαννης 4, Αχτσης , Μπογδαμπειδης , Σιασιος 13, Κοτζιαμπασης 29, Τουφας 6, Κλωναρας 7, Κοζας 3.

Η μητέρα των μαχών λοιπόν και το βραδινό παιχνίδι επεφύλασσε ενα ντέρμπι απο τα παλιά . Ντέρμπι συνήθως τελικού σε άλλες εποχές και τα Παρταλια αντιμετώπισαν και κέρδισαν τους Χωρίς Ελεος με σκορ 76 - 55.

Επίδειξη δύναμης απο τα Παρταλια δείχνοντας ποσό πλήρης ομάδα ειναι φέτος και φορτσαροντας στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Με έναν Γεωργόπουλο ανανεωμένο , έναν Τσακίρη στον συνήθη φρενήρη ρυθμό σκοραρίσματος και τον Εμμανουηλιδη να δείχνει για μια ακόμα φορα ποσο δεινός σουτέρ ειναι , οι πρόπερσινοι πρωταθλητές κέρδισαν τους πολυνίκες του θεσμού .

Λαβωμένοι οι Χωρίς Ελεος πάλεψαν το παιχνίδι , έμειναν απο δυνάμεις όμως στο τελος και δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη . Ο αρχηγός Μουρατιδης έδειξε για ενα ακόμα παιχνίδι γιατί θεωρείται απο μερικούς ο καλύτερος σουτέρ του τουρνουά , οι Παπαδοπουλος Σαμψωνιδης έδωσαν τις δικές τους μάχες αλλα δεν ήταν αρκετο για να προχωρήσουν . Χορτασμένοι απο τελικούς και τρόπαια αποχωρούν πρόωρα απο τον θεσμό και μαζί τους χάνεται και λιγο η αίγλη του παρελθόντος .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Δούμας 12, Κωστογλιδης 3, Γεωργοπουλος 14, Γκιλιόπουλος 7, Εμανουηλιδης 16, Τσακίρης 18, Ζιγρας 6.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ιωαννιδης 3, Σταμπουλής 3, Φωτοπουλος 4, Μουρατιδης 16, Παπαδοπουλος 17, Σαμψωνιδης 12.

Βγήκαν λοιπόν τα ζευγάρια των Ημιτελικών με δυο αναμετρήσεις την Τεταρτη , στις 7:00 Μορφες - Παρταλια και στις 9:00 Ατλας Texas Losers .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69