tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Νίκη για τις Μορφές

Πεμπτη 2 του μηνός , ενα και καλο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Αρης Γεωργιαδης στην Εληα , που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Τριγωνη.

Δεύτερη απανωτή νίκη και καλη εμφάνιση για τις Μορφες , με μαέστρο τον Ιωσηφίδη που πέτυχε 5 τρίποντα στο παιχνίδι , που αποτελεί και ρεκόρ ως τωρα στο τουρνουά . Ενας ανεπανάληπτος Ορφανιδης , πήρε την σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ακατάπαυστα και τον σταμάτησε μονο η κόρνα της λήξης ! Επίσης ενας Σκουμπόπουλος απο τα παλια και ο Χατζηκυριακίδης έκλεισε τον εναέριο χώρο .

Τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά για τους αξιαγάπητους Γνωστοί κ Φιλοι , με απολογισμό 1 νίκη σε 6 παιχνίδια στην παρθενική τους συμμετοχή . Με όπλο την καλη παρέα , το ήθος και το πάθος για ενα ακόμα παιχνίδι πάλεψαν μεχρι τέλους . Με πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι , οι Μπιζετας , Φουτσιτζης σκόραραν απο παντού , και οι Κυβεντίδης , Πολυμενης τάραξαν την αντίπαλη αμυνα . Πολυ καλός αμυντικά ο Αλεξίου που έτρεχε ακούραστος σε όλο το γήπεδο . Τίτλοι τέλους για την θαυμαστή παρέα του Κοζα , που τους χάρηκε το κοινό για ενα τελευταίο παιχνίδι .

Μορφες 72-Γνωστοί κ Φιλοι 44.

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 8, Τσιγαρας 6, Μαυροπουλος , Τζιουμακης 4, Σκουμποπουλος 8, Ιωσηφιδης 23(5), Τσιουντας 2, Ορφανιδης 15, Χατζηκυριακίδης 6.

ΓΝΩΣΤΟΙ κ ΦΙΛΟΙ: Κυριακιδης 2, Εκμεκτσογλου, Πολυμενης 7, Κυβεντιδης 5, Αλεξιου , Μπιζετας 14, Τουσας 4, Φουτσιτζης 12.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69