tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Έκπληξη την τρίτη ημέρα του τουρνουά

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επιφύλασσε η Δευτέρα που έγινε στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου λόγω βροχής . Οι Νεοφώτιστοι nJOYers κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και μετά από ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο να επιβληθούν των Παρταλια 55-49, που όντας ελειπης δεν είχαν ανάσες στο τέλος .

Ξεκινώντας δυναμικά στο παιχνίδι η ομάδα του Εμμανουηλίδη πήρε μέχρι και διψήφια διαφορά , με τους Κωστογλιδη και Κασαπη να σκοράρουν από παντού . Ο Γεωργοπουλος πήρε τα ριμπάουντ και ο Κουρης τρύπωνε στην άμυνα , αλλά έμειναν από ανάσες και έτσι επήλθε η ήττα .

Οι Νεοφώτιστοι με πρωταγωνιστή τον αρχηγο τους Κανελλιδη που σήκωνε την μπάρα με τα βάρη της επίθεσης , και τον Μαρτο να πυροβολεί έξω από την γραμμή των 6,75 κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή . Μπήκαν αγνώριστοι στο δεύτερο ημιχρόνο και με την βοήθεια του Γκαρνέτα που σκόραρε σε κρίσιμες φάσεις , πήραν το ροζ φύλλο αγώνα .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασάπης 14, Γεωργοπουλος 10, Μπερσος 3, Γκιλιοπουλος 2, Κουρης 6, Κωστογλιδης 14.

nJOYers: Χατζημηνιαδης, Τσιγκογιαννης , Μπούτζολας, Γκίνης 2, Μουρατιδης , Λαφάρας 2, Μαρτος 11, Κανελλιδης 21, Πουλτσιδης 2, Χονδροματιδης 6, Κύρτσος , Γκαρνέτας 11.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69