tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Με δυο ματς έκλεισε ο Μάιος

Έφυγε ο Μαιος με δυο παιχνίδια για το τουρνουά Νοσταλγία στο γήπεδο της Εληας . Στο πρώτο παιχνίδι άνετη επικράτηση για τους Φουφουτος, με νέο ρεκόρ πόντων στο τουρνουά , όπου επιβλήθηκαν με σκορ 72-39 των Αβάνα . Μετά από ένα συναρπαστικο παιχνίδι το βράδυ οι Slow Pistons κέρδισαν στο νήμα τους Nouveau με σκορ 50-45 , σε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια για φέτος .

Με μαέστρο τον προπονητή Βασίλη << ξανθό>> Κασαπη , οι Φουφουτος πέρασαν σαν σίφουνας από το αντίπαλο καλάθι . Έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους . Τσιμτσιριδης και Παπαδόπουλος έφευγαν σαν βέλη στον αιφνιδιασμό , οι Νικολοπουλος και Αμοιριδης εκτελούσαν από παντού και ένας Λαζαρου να μοιράζει ασίστ και για το επόμενο παιχνίδι .

Νωθρό ξεκίνημα για τους Κουβανούς του Κοντοκώστα , με τον Μυτιλεκα και Αργυροπουλο να πυροβόλουν από μέση απόσταση και ένα φοβερό και τρομερό Καρανάσιο να κάνει πάρτυ στο ζωγραφιστό , προσπάθωντας να σώσουν τα προσχήματα . Να σημειωθεί και η καλη άμυνα πάνω στο Τούρμπο Χαραλαμπιδη που δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 14(1), Στεργιοπουλος 4, Σαράφης 11, Λαζαρου 2, Αμοιριδης 14(1), Νικολοπουλος 13(1), Μωϋσιάδης , Τσιμτσιριδης 14(1).

ΑΒΑΝΑ: Χαραλαμπιδης 4, Καρανάσιος 9, Μόσχου , Μυτιλεκας 11(1), Αργυροπουλος 11, Μποροδημος 4, Κοντοκώστας

Ένα φοβερο παιχνίδι με αμείωτη ένταση και ρυθμό , έχοντας τελικούς νικητές τα Πιστόνια του Τσαμητρου . Πολύ δυνατό ξεκίνημα με αιχμή του δόρατος τον πρώτο σκόρερ τους και πάλι για φέτος Μαυροκεφαλίδη . Σημαντική η επανεμφάνιση του Σπυριδοπουλου με τριποντες βόμβες και πανηγύρι σε κάθε καλάθι του δυναμίτη Παπαδόπουλου Βιτάλη . Εύστοχες οι τελευταίες βολές και με ένα καλάθι στην εκπνοή δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους .

Πρώτη ήττα για τους Nouveau που με μπροστάρη τον αρχηγο Τσιγάρα προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή του τουρνουά για φέτος . Τρίποντη βόμβα χωρίς ισορροπία του εξαιρετικού Καλαϊτζη και το παιχνίδι πήρε φωτιά στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα με την διαφορά στους δυο πόντους . Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο όμως συνέβαλε και ο MVP της ομάδας σκοράροντας 8 απανωτούς πόντους όταν έκαιγε η μπάλα , Παντσιος !! Μεστη εμφάνιση και από τους Χατζηεμμανουηλ και Κασαπίδη που όμως δεν αποσόβησε την ήττα .

SLOW PISTONS: Παπαδημητριου, Μαυροκεφαλίδης 25, Τσαμητρος, Καπαγεριδης 2, Κωτσακης 6, Λελεκακης , Σπυριδόπουλος 6(2), Παπαδόπουλος Βιτ. 4, Σιδηροπουλος , Τσιάρας 2, Λιακοπουλος 3, Προύσαλης 2.

NOUVEAU: Νακης 2, Παντσιος 10, Καλαιτζης 5(1), Μορφης 4, Κασαπίδης 5, Τσιγαρας 9, Παπαθανασιου, Γκουζγκουνης, Χατζηεμμανουήλ 10(1)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69