tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Νίκη για Φούφουτο

Τα βραδινά παιχνίδια έχουν βαλθεί να μας έχουν καθηλωμένους μεχρι τέλους με αδιάψευστο μάρτυρα αυτό που έλαβε χώρα την Παρασκευή τον βράδυ στην Εληα , βρίσκοντας νικητές τους Φουφουτος με σκορ 54-64 ενάντια στους Ατλας .

Μπήκε φουριόζα η αρμάδα του Καραθανάση , θελοντας να δείξει στους πρωτοπορους του ομίλου ότι δεν αστειεύεται , κάνοντας το 11-2 τους ώθησε στο πρώτο ταιμ αουτ νωρις . Με τον ηλεκτροκίνητο Σιασιο να δίνει ρυθμό και τον Τζουφρα να τελειώνει τις φάσεις βρίσκονταν κοντά στο σκορ αλλά τους λύγισε η αστοχία και τα λάθη στα τελευταία λεπτά .

Τελευταίο παιχνίδι για τους Φουφουτος που τερματίζουν πρώτοι στον Α Όμιλο με 6 συνεχόμενες νίκες και μόλις μια ήττα αυτή στην πρεμιέρα !! Μορφή του αγώνα ο τετραπέρατος Παπαδόπουλος που ήταν πρώτος σε επίθεση αλλά και σε άμυνα και ριμπάουντ !! Πιο γρήγορος και από την σκια του ο Τσιμτσιριδης σκότωσε την αντίπαλη άμυνα και μαζί με τον Νικολοπουλο , που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα , έκλεισαν με θετικό πρόσημο την φάση των ομίλων . Κλειδί του αγώνα το επιμέρους σκορ 9-25 της δεύτερης περιόδου .

ΑΤΛΑΣ: Τζουφρας 20, Παπαγιαννης Ν. 2, Καραθανασης 2, Μπογδαμπειδης 4, Σιάσιος 13, Αχτσης 2, Κλωναρας 9, Μαρκοβιτσης 2.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 20, Τσιμτσιριδης 22(1), Κασάπης , Στεργιοπουλος 2, Λαζαρου 2, Σαράφης 3, Νικολοπουλος 15(1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69