tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Κυριακή στο Νοσταλγία

Την Κυριακη 9 Ιουνίου συνεχιστηκε το τουρνουά μας με 2 αγώνες που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Εληας Άρης Γεωργιάδης. Μπροστά σε αρκετό κόσμο στις κερκίδες στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι Texas Losers Επιβλήθηκαν των nJOYers με σκορ 73-69 και στο βραδινό παιχνίδι οι Θύελλα κέρδισε τους Basket Gurus με σκορ 60-73.

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι που δεν εξελίχθηκε πρέπον για καρδιακους, οι Τεξανοι με μπροστάρη τον αρχηγό Μπιζετα που βομβάρδισε από τα 6,75, πήραν μια μεγάλη νίκη και φορτσαρουν με μόλις 1 ήττα στο Α Όμιλο μετά από 6 παιχνίδια για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Ο Τσιπης το βιολί του στο ζωγραφιστό, οι Παγανης και Φιτσιος έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ο παίκτης κλειδί Ντοβας σκόραρε όταν η μπάλα έκαιγε έχοντας μεγάλο μερίδιο από την μεγάλη αυτή νίκη.

Από νωρίς η αρμάδα του Κανελλιδης βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ χωρίς να έχει βρει τα πατήματα της. Στην τελευταια περίοδο όμως δείχνοντας ψυχικά αποθέματα κυρίως με τους Νικαι και Μαυροκεφαλιδη έφεραν το παιχνίδι στην κόψη του ενός καλαθιού!! Μερικα άστοχα σουτ και βιαστικές επιθέσεις στο τελευταίο λεπτό καθώς και η ευστοχία στις βολές των αντιπάλων τους στέρησαν από το να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Καταιγιστικός ο Μάρτος , δυναμίτης ο Κωτσακης.

TEXAS:Αθανασιου 1,Τσιπης 12,Μπιζετας 15(3),Παγανης 8(1),Φιτσιος 10(1),Χατζης 4,Ντοβας 17,Μανουρας 6(1).

NJOYERS: Νικαι 24(2),Τσιγκογιαννης 2,Μουρατιδης 3(1),Γκινης 4,Κωτσακης 2,Μαρτος 8(1),Κανελιδης 11(1),Μαυροκεφαλιδης 13,Παπατζικος 2.

Μπασκετική πανδαισία μια ακόμα φορά από τους παίκτες του Κυβεντίδη που πρόσφεραν θέαμα στο πιο αποδοτικό, από άποψη πόντων, παιχνίδι τους για φέτος. Ο Τσιγαρας αέρινος για ένα ακόμα παιχνίδι, οι Σαλαμανης και Τζινας δεν είχαν αντίπαλο από μέση απόσταση, ο Πολυμενης βομβαρδίζε από μακριά και ο Τζιουρτζιας ήταν καταιγιστικός για μια ακόμα φορά σε αμυνα και επίθεση.

Μία ακόμα καταπληκτική παράσταση από τον μαέστρο Κονδωνη και την παρέα του που συνεχιζει ακάθεκτη στον Β Ομιλο να κάνει τους αντιπαλους να μιλάνε με θαυμασμό. Οι Μουρατιδης, Μπουζικας και Τσεγγος έστησαν έναν μίνι διαγωνισμό τριποντων, ο Χορμοβας δεν σταμάτησε να τρυπαει την αντίπαλη άμυνα κια να σκοράρει και ο Βαρβέρης με τον Μπαμπαλη έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό. Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για την θυελλώδη παρέα!!

BASKET GURUS: Τσιγαρας 16, Αλεξίου 2, Πολυμενης 6(1), Τζινας 7(1), Σαλαμανης 8, Δελλιος 2, Κυβεντίδης 5(1), Τζιουρτζιας 10, Χατζηπαντος 4.

ΘΥΕΛΛΑ: Μπαμπαλης 6, Κονδωνης 8, Γκοντοπουλος 3(1), Χορμοβας 16, Ζαλωνης, Χατζηπαυλιδης 6, Μπουζικας 9(3), Μουρατιδης 8(2), Μονας, Βαρβέρης 9(1), Τσεγγος 8(2).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69