tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι λαμπρές δόξες του Ελληνικού μπάσκετ θα παίξουν στην Βέροια για την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Όλα είναι έτοιμα για το φιλανθρωπικό ματς μπάσκετ Βετεράνων την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στις 6μμ. Στο ματς θα συμμετάσχουν λαμπρές δόξες του Ελληνικού μπάσκετ με την ομάδα των Βετεράνων Ελλάδος ενώ με την ομάδα της Βέροιας θα συμμετάσχουν παίκτες που διακρίθηκαν με την φανέλα του Φιλίππου. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Τσαρτσαρής, παίκτης που έπαιξε στον Φίλιππο και ξεχώρησε στο Ελληνικό μπάσκετ τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική ομάδα. Οι αθλητές των δυο ομάδων υπόσχονται μοναδικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν.

Στον αγώνα της Δευτέρας, θα τιμηθεί ο Κώστας Τσαρτσαρής και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Συνέντευξη τύπου για το ματς, έδωσαν οι διοργανωτές της Δευτεριάτικης εκδήλωσης. Ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Τέλης Σιδηρόπουλος σημείωσε: "Δυο είναι οι στόχοι, ο πρώτος να τιμηθεί ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο άλλος να ενισχυθεί η Πρωτοβουλία για το Παιδί. Είναι ενέσεις ηθικής βοήθειας στο έργο μας και βοήθειας στο έργο μας. Μας δινει δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Εμείς φιλοξενούμαι 30 παιδιά στα δυο Σπίτια και σε έναν δεύτερο κύκλο υποστηρίζουμε άλλα 50 παιδιά και τις οικογένειες του. Επίσης λειτουργούμε κι ένα κέντρα συμβουλευτικής, το τηλέφωνο είναι 2331072303".

Ο Θωμάς Αχτσής αρχηγός της Βεροιώτικης ομάδας Βετεράνων δήλωσε: "Αυτή την σύνθεση των Ελλήνων Βετεράνων θα την ζήλευε ο κάθε προπονητής. Ως αρχηγός της ομάδας της Βέροιας σημειώνω ότι θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Θα παίξουν οι Τσακίρης, Γεωργόπουλος, Κασάπης, Ιατρού, Ιωσηφίδης, Χατζηκυριακίδης, Τυριακίδης, Τούφας, Παπαπέτρου κ.α. Η ομάδα μας είναι δεμένη".

Ο Αθηνόδωρος Καραθανάσης Πρόεδρος της ομάδας βετεράνων Βέροιας τόνισε: "Με την ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων θα παίξουν οι Γαλακτερός, Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Κακιούσης, Λιαδέλης, Πρέλεβιτς, Μασλαρινός, Χρυσανθόπουλος, Κόμματος Σιγάλας κ.α ενώ προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στο παιχνίδι θα βρίσκονται ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Εμείς θέλαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση για την Πρωτοβουλία και σε αυτό μας βοήθησαν οι χορηγοί μας και τους ευχαριστούμε"

Ο κ. Καραθανάσης είπε ακόμη ότι εκτός από το τουρνουά Νοσταλγία υπάρχει κι ένα αίτημα στην ΚΑΠΑ για την χρήση του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με στόχο να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69