tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε τουρνουά στην Λάρισα οι παλαίμαχοι μπάσκετ της Βέροιας

Πανδαισία μπάσκετ παλαιμάχων το τριήμερο 26-28 Μάη στη ζωντανή πόλη της Λάρισας με τη συμμετοχή 28 ομάδων (25  ανδρών και 3 γυναικών), απο 14  πόλεις της Ελλάδας. Οι παλαίμαχοι της Βέροιας συμμετείχαν στην κατηγορία 50+ και αγωνίστηκαν την Παρασκευή εναντίον της Κομοτηνής και την Κυριακή με αντίπαλο την Αθήνα (ΣΠΑΚΕ).  

Συνεύρεση πάλι με καλούς φίλους των άλλων πόλεων, πολύ και ποιοτικό μπάσκετ και χαλάρωμα με αγγειοδιασταλτικό - χαλαρωτικό τσίπουρο. 

Αγωνιστικά η πρώτη μέρα της Βεροιώτικης ομάδας με αντίπαλο την Κομοτηνή ήταν ελλειπής. Οι δυνάμεις της μειώθηκαν κατακόρυφα μιάς που μπήκαν στις τέσσερις γραμμές ΜΟΝΟ 6 παίκτες. Οι  απώλειες της τελευταίας βδομάδας δεν  επέτρεψαν στους  VERIA WARRIORS να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα. 

Η  δεύτερη αγωνιστική  μέρα την  βρήκε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικούς  με αντίπαλο την  καλή ομάδα (πρωταθλήτρια) των Αθηνών με ηγέτη το Βαγγέλη Βουρτζούμη. Και ω του θαύματος εμφανίστηκαν 7 μέσα στο γήπεδο. Η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα με τη θεραπευτική βοήθεια του ικανότατου φυσιοθεραπευτή Σωτήρη Λιάκου, ο οποίος συνόδευσε την ομάδα της ΓΙΟΥΓΚΟΠΙΑΣΤΗΚΑ σε αυτό το ταξίδι της. 

ΒΕΡΟΙΑ VS  ΣΠΑΚΕ (ΑΘΗΝΑ): 44-58

ΒΕΡΟΙΑ: (coach Λιάκος - βάσει φύλλο αγώνα),  Ιωαννίδης Γιάννης 2, Κλωνάρας Μιχάλης 15 (3 τρ.), Κοτζαμανίδης Γιάννης 2, Αχτσής Θωμάς, Καραθανάσης Δώρης 4 (αρχ.), Καραγιαννόπουλος  Γιώργος 19, Γεωργούσης  Νίκος

ΣΠΑΚΕ : (coach Καμηλιέρης) Ζουμπουλάκης, Γκιουλιστάνης, Αναστασιάδης, Νάσσου, Βουρτζούμης (αρχ.), Βασιλειάδης, Σπανός, Μπουλάτης, Αθανασόπουλος, Μπουλούκος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69