tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τον ισχυρό Πανεδεσσαϊκό το Σάββατο ο ΑΟΚ

Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι για τον ΑΟΚ Βέροιας, που υποδέχεται το Σάββατο 10/12 τον ισχυρό Πανεδεσσαϊκό, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το θετικό για τον Θωμά Τούσα είναι η σταδιακή είσοδος του Χάρη Χρυσάφη στις προπονήσεις, καθώς ήδη νιώθει πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση.

Η νίκη είναι αυτοσκοπός για τους Βεροιώτες, που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε μια ακόμη αγωνιστική πρόκληση, δίνοντας χαρά παράλληλα στον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να δώσει το παρόν στο ΔΑΚ Βικέλας.

Στα αξιοσημείωτα της τρέχουσας εβδομάδας, η επιστροφή του Γιάννη Ταγγίδη στο πόστο του Γενικού Αρχηγού του ΑΟΚ, καθώς διευθετήθηκαν οι προσωπικές του υποχρεώσεις και μπορεί πλέον απερίσπαστα να αναλάβει τα καθήκοντα του.

Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Τούσας δήλωσε: "Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έχοντας πάντα στο μυαλό πως θα αντιμετωπίσουμε έναν σύλλογο που θεωρείται και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Μπορεί να μην είχε τα αποτελέσματα που αναμενόταν, ωστόσο είναι μια καινούρια ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να δέσει, όπως άλλωστε και ο ΑΟΚ που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές πριν την έναρξη της σεζόν"

Ο Γιώργος Γιαννουζάκος τόνισε: "Ένα ακόμη παιχνίδι το αυριανό στο οποίο η ομάδα μας στοχεύει στη νίκη. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πως έχει υψηλές βλέψεις, δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Άλλωστε, βρισκόμαστε πάντα μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί εξ αρχής και μετά από τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αλλά και την ήττα από την Αριδαία, έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει πως μόνο με δουλειά και επιμονή, θα υλοποιηθούν οι στόχοι. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και μετά από τις συζητήσεις που έγιναν, άπαντες είμαστε πεπεισμένοι πως θα έρθουν καλύτερες μέρες!"

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

ΑΟΚ Βέροιας – Πανεδεσσαϊκός
Βατανιακός / Σάρισα – ΑΟΚ Γουμένισσας
ΦΟ Αριδαίας – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Σκυδραϊκός
ΓΑΣ Βαφύρας – Ζαφειράκης Νάουσας
ΓΑΣ Έδεσσας – ΑΓΕ Πιερίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69