tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τα Γιαννιτσά στο Μακροχώρι το Σάββατο ο ΑΟΚ

Επιστρέφει και πάλι στο ΔΑΚ "Βικέλας" ο ΑΟΚ Βέροιας, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (11/2 - 18.00)

Η ομάδα του Θωμά Τούσα θα υποδεχτεί την ομάδα που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τον ΦΟ Αριδαίας την προηγούμενη αγωνιστική κι αυτός είναι ένας αρκετά σοβαρός λόγος για να μην την υποτιμήσει.

Μπορεί η τρέχουσα εβδομάδα να περιελάμβανε αρκετά ζητήματα όσον αφορά τραυματισμούς και ιώσεις (Χάρης Χρυσάφης με πρόβλημα στα πόδια και Γιώργος Γιαννουζάκος άρρωστος τα τελευταία 24ωρα) ωστόσο όλοι θα τεθούν στη διάθεση του έμπειρου προπονητή, με στόχο την 16η φετινή νίκη.

Να σημειώσουμε πως στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε ο φυσιοθεραπευτής Σωτήρης Στογιάννος, με σημαντική εμπειρία σε ομάδες της πόλης, μία προσθήκη που με αρωγή των χορηγών, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον αντίστοιχο τομέα.

Τέλος, κανονικά στις προπονήσεις συμμετέχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Παπουλίδης ο οποίος αναμένεται σύντομα να είναι έτοιμος και να αποτελέσει ένα ακόμη "όπλο" στη φαρέτρα του Θωμά Τούσα.

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πως κάθε παιχνίδι αποτελεί για μας ένα σημαντικό κίνητρο για να επιβεβαιώνουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες από τις προπονήσεις της εβδομάδας, ωστόσο άπαντες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ναι μεν δε φοβίζει ωστόσο προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΦΟ Αριδαίας κι αυτό αποτελεί σημαντικό στοιχείο για το ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί"

Κωστής Γκεκόπουλος : "Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στο δεύτερο γύρο δείχνει αγωνιστική βελτίωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του "δεσίματος" παλιών και νέων παικτών και της επαγγελματικής πλέον οργάνωσης της ομάδας. Ευελπιστούμε ότι η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια δε θα αλλάξει ως το τέλος του πρωταθλήματος και από του χρόνου ο ΑΟΚ θα αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία. Στον αγώνα του Σαββάτου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και με διάθεση έτσι ώστε να κατακτήσουμε άλλη μια νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας."

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Έδεσσας
Βατανιακός / Σάρισα – ΓΑΣ Βαφύρας
ΑΟΚ Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΑΟΚ Γουμένισσας – ΦΟ Αριδαίας
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΑΓΕ Πιερίας
Σκυδραϊκός – Ζαφειράκης Νάουσας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69